Продовжується робочий візит Голови "Захисту праці" Олега Верника в Чорноморськ

28 липня 2017, 14:40
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
45

ВНПС «Захист праці» стоїть категорично на захисті об’єктів державної власності та виступає за усіляку демократизацію їх управління через залучення до нього трудових колективів та профспілок.

Продовжується робочий візит Голови ВНПС «Захист праці» Олега Верника у м. Чорноморськ за запрошенням Голови ППО працівників соціальної інфраструктури Іллічівського морського порту Володимира Сердюка.

 26 липня 2017 року відбулася зустріч Олега Верника та Володимира Сердюка з Директором ДП «Морський торговельний порт «Чорноморськ» Сергієм Крижановським. У ході плідної зустрічі профспілкові лідери ознайомилися із стратегічною програмою розвитку порту, перспективами залучення іноземних інвестицій та обговорили стан соціального захисту працівників славетного підприємства. 

У той же день профспілкові лідери зустрілися з Виконуючим Обов’язки Начальника Іллічівської Філії  ДП «АМПУ» Дмитром Гудко. Зустріч, насамперед, була присвячена обговоренню соціальної напруги навколо підрозділів філії .

 27 липня 2017 року відбулася зустріч з Адміністрацією міста Чорноморськ, а саме із Заступником Міського Голови Юрієм Круком та членом Виконкому Чорноморської міської Ради Миколою Голубятниковим. Учасники зустрічі обговорили перспективи соціального розвитку міста Чорноморськ.

Щодня продовжуються робочі зустрічі Олега Верника та Володимира Сердюка із робітничим активом Морського торговельного порту «Чорноморськ». Зокрема, 27 липня 2017 року під час ранкового шикування пожежної команди порту профспілковим лідерам вдалося ознайомити пожежників із ситуацією навколо відчайдушних спроб прийняття Верховною Радою України антиробочого «рабського» Трудового кодексу та категорично підтримати позицію пожежників проти їх можливого перепідпорядкування  та примусового позбавлення статусу працівників Іллічівської Філії  ДП «АМПУ».

На черговій зустрічі Олега Верника із працівниками служби охорони порту гостем була підкреслена уся небезпека примусового отсорсингу персоналу. Будь-яка спроба отсорсингу персоналу служби охорони ключового державного підприємства є дуже поганим дзвіночком та натяком на початок підготовки до його приватизації. Під час зустрічі було підкреслено, що ВНПС «Захист праці» стоїть категорично на захисті об’єктів державної власності та виступає за усіляку демократизацію їх управління через залучення до нього трудових колективів та профспілок.

В дуже добрій та одночасно діловій атмосфері відбулася зустріч профспілкових лідерів із працівниками Палацу спорту «Юність» ІФ ДП «АМПУ». Гості пораділи  за дітей, які завдяки профспілковій боротьбі за збереження статусу Палацу спорту, мають зараз змогу тренуватися та гідно виступати на різноманітних спортивних змаганнях, відстоюючи рідне місто. Головою первинної профспілкової організації працівників соціальної інфраструктури Іллічівського морського порту Володимиром Сердюком під час зустрічі було зазначено, що боротьба проти неправомірних спроб передачі Палацу спорту буде й надалі активно продовжуватися, а Олег Верник, як Голова ВНПС «Захист праці», пообіцяв подальшу підтримку цій справедливій боротьбі на всеукраїнському рівні.


Прес-служба ВНПС «Захист праці» 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Ильичевск
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.