Віруючи-сепаратисти

24 липня 2017, 18:40
Власник сторінки
1
84

Дніпро моє місто

Сьогодні вранці біля будівлі Апеляційного суду Дніпропетровської області мою увагу привернув чоловік, що стояв на порозі та тримав плакат з надписом «Стояние за веру! Православное Приднепровье против ЗМЕЯ – гражданыча»!!! Придивившись більш уважно впізнав у ньому активіста ініціативної групи православних віруючих Дніпропетровської єпархії Української православної церкви московського патріархату, жителя нашого міста Олександра Параносенкова. За режиму В. Януковича цей релігійний фанатик з гордістю подавав свої повідомлення про проведення масових заходів до Дніпровської міськради під назвою «Царский Путь», а потім організовував хресні ходи центральними вулицями міста у супроводі та під охороною кремезних чоловіків, переодягнених у форму чорносотенного козацтва часів Російської імперії. Деякий час, після втечі В. Януковича, ця група, побоюючись прискіпливої уваги патріотичних сил, зникла з поля зору громадськості. Але, нещодавно ймовірно догоджаючи своїм кураторам з Російської православної церкви проводить свої дебільні «Молитовні стояння» та бродить «хресними ходами», молиться, намагаючись покликати нам руського «Православного царя», або розідрати частину України чи навіть всю її для створення так званого «Православного государства», заборонити електронні документи, відмінити ідентифікаційні коди, несуть іншу злочинну, антиукраїнську маячню. Таким чином, цілі О. Параносенкова та його фанатиків набирають реально все очевидніші та агресивніші обриси!!! Їх основна мета полягає у обслуговуванні інтересів Російської православної церкви та Російської Федерації для дестабілізації соціально-політичної ситуації в Україні. 
Систематично проводяться не лише хресні ходи з іконами імператора Російської імперії Миколи ІІ, але й пікети та спроби блокування роботи органів державної влади: Дніпропетровської облдержадміністрації, Дніпропетровської облради, судів, прокуратури, СБУ та поліції. 
Варто зазначити, що О. Параносенков та його оточення: різноманітні бабусі, дідусі та інші «молитвеники» є членами т.зв. «Иоанно-Предтеченского братства» і «Сестринства», що діє при Свято-Успенському соборі Дніпропетровської єпархії УПЦ, настоятелем якого є одіозний проросійськи налаштований протоієрей Тимофій (Кучук). Нещодавно силове крило «Иоанно-Предтеченского братства» стало ініціатором масових заворушень та побиття воїнів АТО поблизу монументу «Вічної Слави» 9 травня 2017 року. Після цього О. Параносенков разом з однодумцями на постійні основі намагаються пікетувати Апеляційний суд Дніпропетровської області, захищаючи організатора кривавої бійні В. Григорьева та його співучасників, намагаючись чинити тиск на правосуддя та вплинути на об’єктивне рішення суду. У підтвердження того, що фанатик О. Параносенков є прихованим сепаратистом, можу зазначити, що під час останнього хресного ходу 17 липня цього року УПЦ в м. Дніпрі, організованого ним, з нагоди релігійного свята «Царственных мучеников» поширювалися листівки, що відверто закликають до протистояння та захисту сепаратистів з «Новороссии»! І все це відбувається у Дніпрі місті, яке зупинило хвилю російської агресії та не дало сепаратизму «розповзтися» далі за межі кордонів Донецької та Луганської областей! Виникає кричуще запитання перш за все до інших патріотів: «До яких пір ми будемо терпіти у своєму регіоні та місті відвертого пособника сепаратизму та агресивної політики Російської Федерації О. Параносенкова???». І це в той час, коли на Сході щодня гинуть наші воїни – найкращі сини своєї Батьківщини саме від рук російських окупантів; а тут сидить така собі «п’ята колона»! Вимагаю від представників силових структур та відомств негайно припинити злочинну діяльність О. Параносенкова та його фанатиків. Голова ГО «Комітет з питань запобігання, виявлення та протидії корупції» К. Більцан.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.