Нововолинськ: правоохоронці закрили замовну кримінальну справу проти профспілки

17 липня 2017, 14:18
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
4
57

Нарешті скінчилася епопея замовної кримінальної справи проти профспілкової організації «Захист праці».

Нагадаємо, майже рік тому правоохоронцями Нововолинського відділку поліції за заявою директора ДП Шахта №1 «Нововолинська» Андрія Пилипюка було порушено кримінальну справу щодо законності створення на підприємстві профспілки «Захист праці». Директору здалося, що буцімто наша профспілкова організація створена незаконно з порушенням законодавства шляхом підробки установчих документів. Майже рік слідчі поліції розслідували надуманий кримінал і ось нарешті розпочате кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.358 КК України – ЗАКРИЛИ на підставі п.2 ч.1 ст.284 КПК України у зв’язку з відсутністю складу кримінального правопорушенняМайже рік тримали замовну кримінальну справу тільки заради того, щоб тиснути на нашу профспілку та на її членів і бігати по місцевим ЗМІ, з ручними профспілковими лідерами, та розповідати, що «Захист праці» є незаконною профспілкою на шахті №1.

Так ось повідомляємо всім ворогам, скептикам на зло, що профспілка «Захист праці» створена законно і згідно чинного законодавства, що підтверджується установчими документами та постановою про закриття кримінального провадження.

«P. S.» Сьогодні профспілкою «Захист праці» оскаржується в суді два незаконних накази виданих директором підприємства Пилипюком А.П. про притягнення до дисциплінарної відповідальності, у вигляді догани, членів нашої профспілки, в тому числі і голову профспілки Володимира Власюка. Ось що чекає на тих, хто не мовчить і пішов проти системи, тих, хто категорично проти закриття шахти №1 та розкрадання державного майна.

Нічого, ми сильні і витримаємо натиск зажерливих директорів і в судовому процесі доведемо недолугість совкової системи розправи адміністрації над членами нашої профспілки.

Голова ППО «Захист Праці» на ДП Шахта №1 «Нововолинська»
Володимир Власюк

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: профспілки,шахтарі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.