Умови договору довічного утримання

05 травня 2017, 16:36
Власник сторінки
0
46

4 травня 2017 року в Житомирі Центр допомоги та соціального захисту пенсіонерів «Пенсіон» провів прес-конференцію «Умови договору довічного утримання».

На заході були присутні близько 30 пенсіонерів, ветеранів, інвалідів війни. Всі вони зібралися з однією метою – детально вивчити умови укладання договору.

Після презентації було безліч питань: які є виплати за договором довічного утримання, на які послуги може розраховувати пенсіонер після підписання договору, від чого залежить сума виплат, на кого лягає відповідальність по сплаті комунальних платежів, як довго живуть пенсіонери після підписання договору, хто саме може укладати договір довічного утримання та ін. На всі питання було отримано змістовні розгорнуті відповіді. 

По завершенню прес-конференції кожен присутній отримав від Центру «Пенсіон» подарунки. До речі, пенсіонери також приємно здивували співробітників «Пенсіону» - подарували власноруч виготовлену картину та  кизилове варення. Ось така вийшла тепла зустріч.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: пенсионер,социальные выплаты,компенсация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.