Незалежні профспілки не допустять в нову Раду тих, хто голосуватиме за дикий ТК!

23 квітня 2017, 00:34
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
3
174
Незалежні профспілки не допустять в нову Раду тих, хто голосуватиме за дикий ТК!

"Захист праці" попереджає, що незалежні профспілки України не пропустять в наступну Верховну Раду жодного депутата, хто проголосує за антинародний “Трудовий кодекс”!!!

Зараз без жартів…

Бачу, що Людмила Денисова. яка вперто просуває проект рабського “Трудового кодексу“, хоче зробити усіх депутатів Верховної Ради заручниками свого божевілля.

Маю дуже відверто запевнити усіх депутатів – НЕЗАЛЕЖНІ ПРОФСПІЛКИ УКРАЇНИ зроблять усе можливе та неможливе, щоб жодний з тих НЕЛЮДЕЙ-ДЕПУТАТІВ, які відважаться все ж таки проголосувати за цей ХИЖАЦЬКИЙ кодекс закріпачення, був цим голосуванням остаточно похований для української політики.

І де б ці паскуди не обрали б собі МАЖОРИТАРНИЙ ОКРУГ – скрізь ми там будемо на них чекати і весь округ дізнається через наші мітинги та листівки про покидька ВОРОГА УКРАЇНИ та нашого ТРУДОВОГО НАРОДУ!!! Кістьми ляжемо, але ж вас, уродів, не пропустимо в Верховну Раду…

А якщо спробуєте пролізти в якийсь партійний список, то й там ми вас ДІСТАНЕМО!!! Навіть й не сумнівайтеся!!!!

“БАСТА КАРАПУЗИКИ! КОНЧИЛИСЯ ТАНЦЫ!” Я все сказав…

Олег ВЕРНИК, Голова ВНПС “Захист праці”
22.04.2017

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: смерть,трудовий кодекс,профспілки,Денисова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.