Довічне утримання. Лікбез небайдужим. Відповідають пенсіонери.

11 квітня 2017, 15:07
Власник сторінки
0
188

Прес-конференція в УКРІНФОРМ.

В національному інформаційному агентстві України УКРІНФОРМ Центр допомоги та соціального захисту пенсіонерів «Пенсіон» провів прес-конференцію на тему: «Довічне утримання. Лікбез небайдужим. Відповідають пенсіонери».

У заході прийняли участь Вулах Михайло Миколайович, директор Центру допомоги та соціального захисту пенсіонерів «Пенсіон», а також пенсіонери, які підписали договір довічного утримання.   

В ході дискусії були обговорені питання:

- пенсіонери в Україні: самотність та бідність – чи є вихід;

- хто платитиме українцям пенсії;

- шляхи покращення умов життя людей поважного віку ;

- вплив договору довічного утримання на рівень благополуччя пенсіонерів;

- плюси та мінуси договору довічного утримання;

- як викрити шахрая, який намагається ошукати пенсіонера та незаконно привласнити його житло;

- тривалість життя пенсіонерів після підписання договору довічного утримання.

Довідка:

Центр «Пенсіон» працює на ринку з 2007 року в 37 найбільших містах України. Обслуговує понад 1300 пенсіонерів.  За весь час роботи пенсіонерам за договорами довічного утримання компанією виплачено понад 118 млн грн.

На українському ринку надання послуг з підписання договору довічного утримання «Пенсіон»  займає позицію лідера. Компанія надає фінансово забезпеченим громадянам України можливість без ризику вкласти у програми інвестування у нерухомість з невеликим порогом фінансового входу, а пенсіонерам – убезпечити себе під час підписання договору та мати кваліфіковані та якісні послуги за договором довічного утримання. У штаті компанії працюють юристи, економісти, працівники соціальної сфери. Завдяки цьому надається найбільш повна та кваліфікована допомога як пенсіонерам, що вимагають захисту, так і потенційним інвесторам. В найближчих планах компанії – збільшити кількість пенсіонерів, які укладають договір довічного утримання з 1300 до 1500 чоловік.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: пенсионер,пенсия,пенсионеры
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.