Як пенсіонеру не потрапити до рук шахраїв. Поради Центру "Пенсіон"

10 квітня 2017, 16:48
Власник сторінки
0
44
Як пенсіонеру не потрапити до рук шахраїв. Поради Центру  Пенсіон

Яким чином розрізнити до підписання договору довічного утримання: ти маєш справу з чесною людиною чи з шахраєм?

Шахраї з’являються нізвідки, вони не мають офіційної організації, просто йшли по вулиці, побачили пенсіонера, вирішили йому допомогти. Ось такі «добрі» люди.
Якщо це дійсно якась серйозна організація, а не шахраї, її можна перевірити. Наприклад, вона повинна бути зареєстрована, мати офіс, штат співробітників, а не лише волонтерів. Мати багато пенсіонерів, яким допомогли, які вже кілька років живуть після підписанння договору довічного утримання і задоволені його умовами, оскільки кошти виплачуються вчасно, а послуги, зазначені в договорі, надаються якісно та регулярно.
Якщо всього цього немає, дуже великий ризик, що перед вами шахраї. Вони можуть обіцяти чудові умови, великі суми виплат – аби лише ви підписали договір. А потім підкладають інші документи (наприклад, договір дарування), і пенсіонер залишається ошуканим та без житла.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.