Команда, яка змінить Україну

25 березня 2017, 18:42
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
133

Провели звітно-виборчу конференцію Радикальної партії. Керівником обрали мого багаторічного помічника Олександр Богачов.


Розказав, що ми робимо для людей. В першу чергу, це боротьба за підвищення доходів українців. За нашою вимогою підняли мінімальні зарплати. Наступний крок – підвищення пенсій. Якщо до 1 травня уряд не внесе відповідний законопроект, ініціюватимемо його відставку. Далі потрібно ще раз підвищити мінімальні зарплати – до 5000 гривень.

Наступна наша вимога – закріпити землю за феремерами у нашій Конституції, щоб не допустити в Україну транснаціональні корпорації. Ми зареєстрували відповідний законопроект і зібрали 175 підписів депутатів. Окремо хочу акцентувати увагу на тих фракціях, які не підтримали українських фермерів – це Батьківщина і Самопоміч. Відмовились, бо мають іншу думку. Ми знайшли цю “іншу думку”.

У 2008 році тодішній прем’єр-міністр Юлія Тимошенко зареєструвала законопроект про ринок земель #2143 від 28.02.2008 року, відповідно до якого головними покупцями нашої землі стали б іноземці. У цьому законопроекті на 26 сторінках ви не знайдете жодного слова про фермерів. Тому усі її розповіді про їх підтримку – абсолютна, цинічна брехня!!!

А реальні справи – у Радикальної партії. Ми ініціювали безплатні ліки для українців і з 1 квітня ця програма почне працювати. Ми вимагали підвищення зарплат і люди отримують 3200 з нового року. Доб’ємося і підвищення пенсій!

Долучайтесь до команди, яка змінить Україну!!

Українцям – роботу і гідне життя!!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Батьківщина,Радикальна партія,Олег Ляшко,Юлія Тимошенко,пенсії,Самопоміч,земля.,заробітна плата,фракція РПЛ,фермери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.