Шо опять?

15 лютого 2017, 20:26
Власник сторінки
0
91

Хватит играть на руку России

В єдності – сила! 

Наші «східні сусіди» ще й досі не хочуть визнавати свою поразку з провальним проектом «Новоросія», проте, вже завбачливо переміщують свій вектор діяльності зі східних регіонів до серця України – міста Києва. 
Велика кількість фейкових «ніби-патріотів» у популярних соціальних мережах (особливо у ФСБ-шному «Вконтакте») закликають до повалення діючої влади України, а ті, хто їх підтримує - зовсім не розмірковують о наслідках своїх дій для України зі сторони РФ. 
Розумним ходом країни-агресора стали спроби відволікання уваги українців від військової загрози та збройних конфліктів з військами РФ на «стравлювання» українців між собою, що надасть змогу агресорам «перевести подих» та реорганізувати свої сили, а з іншого боку – як іржа руйнувати єдність держави з середини. 
Зберігши КГБістські методи роботи, спецслужби РФ мають цілий штат досвідчених провокаторів, «тролів» та пропагандистів, які впливають на «свідомість натовпу» (доречі, що є найпотужнішою зброєю в рамках ведення сучасної інформаційної «гібридної» війни), спокушаючи їх до необдуманих та дуже небезпечних вчинків. 
Для досягнення своїх цілей, «спеціалісти» країни-агресора не вагаючись використовують і такі трагічні сторінки нашої історії, як загибла «Небесна Сотня» і, на жаль, деякі політичні сили та «проукраїнські» громадські об’єднання не свідомо, або з метою власного збагачення, своїми діями: масовими заворушеннями, захопленням адміністративних будівель, перешкоджанню роботі інфраструктури, -допомагають ворогу. 
В такі складні часи, коли в країні війна, економічна, соціальна та демографічна криза, єдине що в нас залишилося – це єдність. Це ми самі, більше нам надіятися немає на кого. Тому, зберігайте спокій! Спочатку треба здолати ворога, а потім вже спокійно вирішувати внутрішні проблеми. 
Не час боротися один з одним! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,майдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.