Герої не вмирають!

06 лютого 2017, 01:32
Власник сторінки
политика
0
155

Про психологічну підтримку сімей загиблих в Зоні АТО

Голова відокремленого підрозділу ГО «Всеукраїнський Союз Ветеранів АТО» м.Кам’янець-Подільський Інга Потапова  4.02.2017 року провела  Группу взаємопідтримки з сїмя’ми загиблих в Зоні АТО. Зустріч провели в конференц-залі готелю «7 днів». Ці зустрічі проводяться один раз в місяць, з сім’ями Героїв, які потребують підтримки, які мають болючі питання, ще не вирішені.

Інга Потапова, як голова підрозділу, організовує зустрічі, як психолог, якщо потрібно, проводить зустрічі окремо з кожною сім’єю. Також допомогає вирішити питання, які вчасно не вирішуються чиновниками. Також, між собою сім’ї починають більше спілкуватись, підтримуючи одна одну.

На цій зустрічі, за накритим столом, помянули загиблих хлопців, серед яких є як і добровольці, так і професійні військові. Обговорили питання представника сімей загиблих, яка(який) би піднімав питання, значимі для таких сімей. Також обговорювали ряд питань, які спільними силами вирішимо. Таких, наприклад, як святкування «Дня добровольця» в березні, та.інших.                                                                                                                                                             Приємною несподіванкою був подарунок від батьків загиблого Героя – Гордійчука Миколи, книга, написана після його загибелі дівчиною Миколи – Юлією Кошель, під назвою: «Це твоя і моя війна».  Слова на першій сторінці: «Війна відібрала у мене найдорожче. Він понад усе любив життя і вмів робити його кольоровим. Він любив свою родину, любив друзів, наречену, але найбільше любив Україну. Книга, у якій важко говорити в минулому часі. Присвячується коханому»                                                                      

Висловлюємо подяку дирекції готелю «7днів» за надання бескоштовного приміщення зустрічей, також подяка  Армєну Согомоняну, раднику міністра МВД, заміснику голови ГО «Всеукраїнський Союз Ветеранів АТО» за підтримку в проведенні даного заходу. Разом ми – Сила!

Прес-служба відокремленого підрозділ                                                                                                                              ГО « Всеукраїнський Союз Ветеранів АТО»  м.Кам’янець-Подільський

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.