Дніпро: перші здобутки акції робітничого протесту від 11 листопада!!!

18 листопада 2016, 17:10
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
3
293
Дніпро: перші здобутки акції робітничого протесту від 11 листопада!!!

з переляку адміністрація "Південмашу" виплатила працівникам 70% зарплати за липень. Висновок очевидний: ТРЯСИ НАЧАЛЬНИКІВ - ПРОТЕСТУЙ НА ВУЛИЦІ - ОТРИМУЙ ЗАРПЛАТУ!

Щойно стали відомі перші результати дніпровської акції протесту Всеукраїнської незалежної профспілки "Захист праці" та вільних профспілок Дніпра 11 листопада 2016 року. По-перше, 6 тисячам робітників "Південмашу", активна частина яких прийняла участь у резонансній масовій акції протесту, учора була виплачена заборгованість по зарплаті ще за один місяць. Точніше - виплатили 70% зарплати за липень. По-друге, в спішному порядку Верховна Рада в цілому прийняла закон, яким списала заборгованість держпідприємства "Виробниче об'єднання "Південний машинобудівний завод ім. О. М. Макарова" за спожиту електроенергію в розмірі 400 млн гривень. 

Боротьба за збереження легендарного підприємства і зарплату робітників триває! Кожна акція протесту дає конкретний результат, що відчувають тисячі людей і тому слід очікувати подальшої активізації низового робітничого руху, який очолює первина організація «Захисту праці» на «Південмаші».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: протесты,Днепропетровск,Дніпро,Южмаш
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.