Наша мова - найкрасивіша

09 листопада 2016, 16:23
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
6
343
Наша мова - найкрасивіша

Коли 26 років тому я переїхав до Києва і розмовляв українською, на мене тикали пальцями і дивились, як на жлоба. Але я не зрікся мови рідної, бо її люблю і горжуся нею.


Дорогі українці! Сьогодні – День нашої писемності та мови! Наша мова – це наш скарб, символ нашої національної ідентичності, наша гордість. А ще вона красива і мелодійна, як спів солов’я. Бережіть українське слово! Розмовляйте тією мовою, якою Вам зручніше, але шануйте українську.

Хто ще її не вивчив – не беріть дурний приклад з моїх тупих колег у парламенті, декотрі з яких в житті прочитали дві книжки: “Букварик” і “Кримінальний кодекс”, і тих не зрозуміли.

Вчіть українську, любіть її, вивчайте інші мови, з повагою ставтесь до тих, хто розмовляє російською та іншими мовами – і тоді Ви переконаєтеся, що наша – найкрасивіша.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: українська мова,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.