Ми відкрили в Ірпені стадіон європейського рівня

02 серпня 2016, 08:05
Власник сторінки
голова політичної партії «Нові обличчя»
2
1325
Ми відкрили в Ірпені стадіон європейського рівня

Будівництво міського стадіону «Чемпіон» - це був один з найперших проектів, який я почав реалізовувати після обрання мером.

Тому мені дуже приємно бачити, що робота завершена. І завершена вдало. Дякую усім людям, які багато працювали, щоб створити в Ірпені стадіон за стандартами УЄФА.

Роботи з капітальної реконструкції міського стадіону тривали близько півтора року. І сьогодні на місці старого повністю зруйнованого міського стадіону ми відкрили спортивний комплекс, побудований відповідно до європейських стандартів. Тут є глядацькі трибуни на 800 місць, першокласне футбольне поле, тенісний корт, баскетбольний і тренажерний майданчики,  зона для StreetWorkout, бігова доріжка і дві зали з м’яким покриттям.

За час реконструкції було повністю вирівняно площу футбольного поля, проведено дренажні роботи, укладений геотекстиль та штучне покриття. «Чемпіон» підключили до нових ліній водопостачання та каналізації, спеціально пробили нову свердловину. Якщо пригадати, як виглядало це місце ще два роки тому, то масштаби виконаних робіт вражають.

Керівництво міським стадіоном ми довірили не кабінетному чиновникові, а людині, яка зі спортом «на ти». Анжела Макєєва – майстер спорту міжнародного класу з тхеквондо, срібний призер Чемпіонату світу та абсолютна чемпіонка Європи. Тренерський склад «Чемпіона» теж високопрофесійний. Тут викладатимуть найкращі фахівці регіону, кандидати та майстри спорту. Своє бажання співпрацювати з Ірпенем виявив і відомий футболіст, колишній гравець «Динамо Київ» та збірної України з футболу Владислав Ващук. Уже є попередня домовленість про відкриття в Ірпені дитячої футбольної академії.

На базі міського стадіону уже розпочався набір груп усіх вікових категорій. Тренери чекають на майбутніх чемпіонів з футболу, баскетболу, ММА (змішані бойові мистецтва), дзюдо, греплінга (універсальний вид боротьби), бейбі-фітнесу, кроссфіту, самбо, йоги, степ-аеробіки, тенісу, боксу, кен-дзюцу. У молодші групи запрошуються діти від 5-ти років. Записатися у бажану секцію та дізнатися вартість занять можна за номером телефону –  (068) 0868181.

Міський стадіон «Чемпіон» буде, у першу чергу, слугувати громаді Ірпеня. І це наша принципова позиція. Діти, що потребують особливої соціальної уваги: сироти, із багатодітних чи неблагополучних сімей, діти учасників АТО – займатимуться тут безкоштовно. Соціальні, не комерційні, спортивні заходи теж відбуватимуться без жодної оплати. Якщо у Вас є бажання провести такий захід, напишіть звернення на ім’я міського голови і ми його обов’язково розглянемо.

Розвиток спортивної інфраструктури міста, підтримка Олімпійського руху, відродження дворового спорту – це той стратегічний напрямок, який менше двох років тому вибрав для себе Ірпінь. Сьогодні, пропагуючи здоровий спосіб життя для нашої молоді, ми запроваджуємо стипендіальну програму для юних спортсменів міста і регіону. І це ще далеко не всі наші плани. Попереду багато роботи: ми оновимо спортивні майданчики у всіх дворах – там з’являться справжні міні-стадіони, а для любителів водних видів спорту Ірпінь побудує новий великий басейн. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: футбол,Стадион,будівництво,Ірпінь,приірпіння
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.