У влади є всі шанси посадити Єфремова.

01 серпня 2016, 13:39
Власник сторінки
Народний депутат України
0
273

Спираючись на фактаж, зібраний у 2014 році.

Генпрокуратура має поставити крапку в питанні притягнення до відповідальності очільників луганського сепаратизму.

Обвинувальний висновок, а головне публічний суд із викривальною доказовою вимогою українського прокурора потрібні тут і зараз.

У влади є всі шанси це зробити, спершись на фактаж, зібраний нами по гарячих слідах у березні-квітні 2014 року.

Нагадаю, у січні 2015 року СБУ відкрила кримінальні провадження про причетність колишніх народних депутатів до посягання на територіальну цілісність України. До Генпрокуратури були передані матеріали про можливу причетність Олександра Єфремова до фінансування сепаратизму в Луганській області. Усі кримінальні провадження були сконцентровані саме в ГПУ, зокрема, матеріали, що стосувалися службових підроблень та службових зловживань колишнього народного депутата.

Олександр Єфремов був затриманий нами 14 лютого 2015 року. Але 17 лютого суд відпустив його з-під варти. Довести справу до суду це тільки половина справи. Враховуючи, що майже увесь старий склад суддів, що виконував замовлення проти майданівців, залишився на місцях, судова реформа виявилась фікцією, а у вищих ешелонах влади панує кругова порука.

Справедливість восторжествує тоді, коли система залежатиме від людей, коли рішення «винуватий» чи ні, ухвалюватиме не хабарник, а нові чесні судді, обрані на конкурсній основі після реальної, а не фіктивної судової реформи. І коли ці молоді фахівці будуть незалежні від «телефонного права» політиків – ось тоді і з’являться справедливі вироки та чесне правосуддя. А поки система працює «у ручному режимі». Так само, як і за часів Партії регіонів. Тільки "ручки" ці тепер звуться Грановський.

«Справа Єфремова дубль 2» не має перетворитися на чергову зраду надій українців і не лише він має опинитися за ґратами. Ще 16 січня 2015 року Служба безпеки оголосила в розшук колишніх народних депутатів України Миколи Левченка і Вадима Колесніченка. Саме вони в парламеті України очманіло готували анексію Криму та марили "Донецькою республікою" ще з 2004 року.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Наливайченко,Єфремов,печерський суд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.