Ірпінська школа №12: коли кожен рік є роком іноземної мови

30 травня 2016, 12:03
Власник сторінки
голова політичної партії «Нові обличчя»
2
56
Ірпінська школа №12: коли кожен рік є роком іноземної мови

Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа №12 з вивченням іноземних мов стала офіційним партнером британської видавничої корпорації Пірсон Ед’юкейшн. Символічно, що ця подія сталася у рік англійс

Бути офіційним партнером всесвітньо відомої компанії не лише почесно, а й перспективно. За програмами, підручниками, матеріалами, он-лайн продуктами, які розроблені  фахівцями міжнародної освітньої організації Пірсон Ед’юкейшн, навчається понад 100 мільйонів користувачів у всьому світі. Таке партнерство дозволить ірпінським педагогам отримати нові знання про методики та засоби викладання англійської, а учням – удосконалити свій рівень знання мови.

Співпраця з Пірсон далеко не єдине досягнення Ірпінської ЗОШ №12. Навчальний заклад є асоційованим членом Британської ради, а також кембриджською школою, відповідно до підписаного у 2013 році Меморандуму з представниками Кембриджського університету. На початку навчального року школа долучилася до двох престижних інноваційних проектів: Goglobal – національна програма вивчення і популяризації іноземних мов та eTwinningPlus – міжнародна програма співпраці європейських шкіл в Інтернет-сфері з допомогою інформаційно-комунікаційних технології. Це відкрило перед юними ірпінчанами ще більше можливостей якісно і глибоко вивчати іноземні мови.

Наприкінці квітня у рамках «Року англійської мови в Україні» на базі школи відбувся семінар учителів іноземних мов Ірпеня. Педагоги говорили про виклики сьогодення у вивчанні іноземних мов, про особливості викладання наймолодшим школярам та принципи здобування знання з іноземних мов за допомогою міжнародних проектів, зокрема таких як eTwinningPlus.

Загалом, за 22 роки свого існування Ірпінська ЗОШ №12 досягла вагомих результатів у навчанні дітей. До великої кількості дипломів міністерств освіти і науки, молоді та спорту України, Національної академії педагогічних наук України цьогоріч додалася чергова престижна нагорода. На міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» школа отримала свою 5-ту золоту медаль.

Сьогодні у 49 класах ЗОШ №12, 28 з яких спеціалізовані,  навчається 1555 учнів. Керує закладом педагог із 40-річним стажем Валентина Антоненко. Сотня педагогів навчають дітей одинадцяти мовам. Серед них англійська, німецька, французька, італійська, іспанська, китайська, японська, російська, білоруська, польська, українська. Англійську мову діти вивчають з першого класу. У пятому обирають другу іноземну, яку до того мають можливість опановувати на факультативних заняттях.

Цього навчального року 7 класів школи навчалися за програмою «Інтелект України». Суть програми полягає в тому, щоб  дитина не просто «зазубрила» багато даних, а отримала практичні навичок роботи з інформацією, аналізу, гнучкого творчого мислення, самоконтролю та самооцінки, швидких реакцій, раціональної організації навчальної праці. Наступного року у школі планують відкрити вже 9 таких класів. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: образование,школа,английская,освіта,Ірпінь,приірпіння
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.