Чому антиросійські санкції врятують мільйони людей

16 травня 2016, 17:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
158

Сьогодні провів зустріч з представницькою американською делегацією на чолі з послом з питань санкцій Даніелем Фрідом.

Подякував США за однозначну реакцію на збройну агресію з боку Росії і за те, що завдяки США проти Росії були запроваджені політичні та економічні санкції і до них приєдналася Європа, Японія і Канада.

Санкції, безумовно, допомогли Україні у відбитті масштабної збройної агресії. Але санкції не примусили Росію відмовитись від агресії. Агресія триває, а міжнародний правопорядок залишається зруйнованим.

Тому закликав США і європейських партнерів посилити санкції проти агресора. А також надати максимальну підтримку українським виробникам у доступі до нових ринків взамін втраченого російського.

Наші європейські партнери мають рахувати не те, скільки вони втрачають мільйонів доларів через антиросійські санкції, а скільки мільйонів життів вони рятують, зламавши хребта агресору.



Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: США,Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,економіка,війна,санкції,Російська Федерація,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.