Деканоїдзе пообіцяла чесне слідство у Коцюбинському

16 травня 2016, 11:54
Власник сторінки
голова політичної партії «Нові обличчя»
0
404
Деканоїдзе пообіцяла чесне слідство у Коцюбинському

Керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе пообіцяла взяти під особистий контроль розслідування протиправних дій своїх підлеглих 13 травня у селищі Коцюбинське.

Минулої п’ятниці працівники Національної поліції спільно захопили приміщення Коцюбинської селищної ради. При цьому, поліція почала виїмку документів, які селищна рада й так була готова надати будь-яким органам, громадянам та установам. Але поліція не зверталася з такими запитами.

Під час обшуку працівники поліції незаконно утримували у приміщенні селищної ради в.о. Коцюбинської селищної голови Главацьку Юлію Олександрівну. При спробі покинути приміщення селищної ради один зі слідчих побив Юлію Главацьку. Наразі вона перебуває у лікарні.

Разом з тим, поліція протизаконно відмовляється відкривати кримінальні провадження за фактами злочинних дій екс-селищної голови Ольги Матюшиної та за фактами втручання в роботу органів місцевого самоврядування з боку народного депутата Ольги Червакової.

Ми переконані, що проведений обшук має на меті виключно політичне переслідування депутатів Коцюбинської селищної ради від політичної партії «Нові обличчя», яких обрали більшість жителів селища Коцюбинське.

Даний обшук може бути частиною кампанії використання, за ініціативи нардепа Червакової, адміністративного ресурсу та правоохоронних органів для тиску на коцюбинських депутатів та активістів партії «Нові обличчя».

У неділю, 15 травня, політична партія «Нові обличчя» та жителі селища Коцюбинське пікетували Міністерство внутрішніх справ. З нами зустрілася керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе. Вона запевнила нас, що візьме під особистий контроль розслідування побиття Юлії Главацької працівниками поліції. Хатія Деканоїдзе пообіцяла, що не допустить тиску на слідство з боку народних депутатів. І я їй повірив.

Сьогодні Хатія Деканоїдзе сворить слідчу групу для всебічного та об’єктивного розслідування побиття Главацької. Зі свого боку, ми зібрали документи, свідчення очевидців, фото та відеозаписи, які підтверджують бездіяльність Ольги Матюшиної як селищного голови  Коцюбинського, а  також матеріали, що стосуються скандальних подій минулої п’ятниці. Всю доказову базу передаємо в офіс МВС.

На завершення розмови голова Нацполіції попросила мітингувальників згорнути пікет. Але якщо громада помітить, що слідство ведеться необ’єктивно, ми зберемося знову. На нашому боці правда. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: МВС,Коцюбинское,поліція,Ірпінь,приірпіння,Хатия Деконаидзе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.