28 квітня відбулася зустріч "Укрсадпром" з Міністром аграрної політики України

03 травня 2016, 15:52
Власник сторінки
0
21
28 квітня  відбулася зустріч  Укрсадпром  з Міністром аграрної політики України
Голова ГС" Укрсадпром" Печко Володимир

28 квітня 2016 року відбулася зустріч Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Кутового з представниками громадських об’єднань та асоціацій.

Вході зустрічі були висвітлені наступні питання та зазначено, що сільське господарство є локомотивом української економіки. Зазначив, що розвиток галузі садівництва є однією з важливих умов для подальшого розвитку аграрного сектору України та його експортного потенціалу.     Для розвитку зазначеної галузі необхідно використовувати та впроваджувати сучасні технології в тому числі і в частині збереження та переробки плодово-ягідної продукції.На питання голови громадської спілки «Українська асоціація садівництва та ягідництва» В. Печка до Міністра щодо можливості вирішення питання погашення існуючої кредиторської заборгованості за бюджетною програмою "Державна підтримка розвитку хмелярства, закладення молодих садів, виноградників та ягідників і нагляд за ними» отримана відповідь, що мною надано доручення стосовно проведення аналізу заборгованості по вказаній бюджетній програмі. Також запевнив присутніх проте, що старі борги треба відавати, а також розробляти нові підходи у підтримці галузевих підприємств.      Крім цього, Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий запевнив, що до кінця цього року буде виділено біля 450 млн. гривень для підтримки сільськогосподарських підприємств.Детальніше на сайті www.ukrsadprom.com
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.