Лідери незалежних профспілок прорвалися на ""Дебати PRO"!

20 квітня 2016, 09:51
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
69

під тиском вкрай ангажованого ведучого все ж таки дещо змогли :)))

19 квітня 2016 року представники незалежних профспілок взяли участь у програмі "Дебати PRO" на 1 національному каналі. Буквально з боєм Олег Верник (Голова ВНПС "Захист праці"), Олексій Кляшторний (Голова ЦКК ВП «Народна солідарність») та Веніамін Тимошенко (Віце-президент профспілки-асоціації льотного складу цивільної авіації України) виривали кожне слово в прямому ефірі у вкрай агресивного та вкрай ангажованого ведучого. 

Але ж нам вдалося все ж таки достатньо зкоординовано заявити про неприпустимість приватизації великих виробичих підприємства України та неприпустимість прийняття хижацького Трудового кодексу як факторів, що мають спричинити різке збільшення безробіття в країні. 

Також вдалося закликати глядацьку громадськість України не чекати вітра у полі та створювати на своїх підприємствах і установах справжні незалежні профспілки, що борються та відстоюють інтереси найманої праці в скрутних умовах кризи та неоліберального наступу. 

 Пропонуємо невеличку добірку з виступів профспілковців. 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Трудовой кодекс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.