У парках Ірпеня не можна смітити, розпивати алкоголь і ламати лави

14 квітня 2016, 16:00
Власник сторінки
голова політичної партії «Нові обличчя»
0
44
У парках Ірпеня не можна смітити, розпивати алкоголь і ламати лави

Для того, щоб жити у місті парків, мало реконструювати старі та відкривати нові зелені зони. Треба доглядати за ними, і не лише комунальним службам, а усій громаді.

За порядком в ірпінських парках слідкуватимуть інспектори з благоустрою Муніципальної варти.

За півтора роки ми немало зробили для благоустрою Ірпеня. У місті відкрито два оновлених парки (імені Володимира Правика та «Дубки») і три сквери («Миру», «Дитячий» та імені Володимира Сидорука). Цього року відкриємо ще мінімум чотири парки. Переконаний, що вони будуть такими ж популярними, як і ті, що вже маємо.

Приємно бачити сотні людей, які разом з родинами приходять до Ірпінських парків. І хочеться, щоб у них після прогулянок був гарний настрій. Але час від часу хтось у наших парках ламає лавки, викопує молоді дерева і кущі, забирає з собою годівницю для птахів і не доносить недопалки до смітника. Ще гірше, коли до парку приходять, щоб розпивати алкоголь. Такі особи у меншості, але вони є. І ми не хочемо таким чином псувати репутацію наших зон відпочинку. Мешканці Ірпеня мають почувати себе затишно у міських парках та скверах.

Тому боротися з цими явищами в Ірпені допомагатиме Муніципальна варта. Ми розширили її функції та повноваження, збільшили кількість працівників: ввели нову посаду і оголосили вакансії шести інспекторів з благоустрою паркових зон.

Інспектори будуть здійснювати контроль за станом об’єктів благоустрою на території паркових зон та інших громадських місць, слідкуватимуть за дотриманням відвідувачами правил громадського порядку та Правил благоустрою міста. У разі порушень – складатимуть відповідний протокол і проводитимуть роз’яснювальну роботу з питань дотримання правил поведінки у громадських місцях.

Набір бажаючих працювати у цій сфері триває. З вимогами до кандидатів можна ознайомитися на офіційному сайті Ірпінської міської ради.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: парк,Ірпінь,приірпіння,благоустрій
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.