Меджліс це законна влада

18 березня 2016, 12:55
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
76
Меджліс це законна влада

Найкраще Криму було в Україні

Скільки потрібно часу, щоб уткнути якусь дурницю, зважитися на підлий вчинок, виявити свою нікчемну натуру? Та хвилини. А от «людинолюбній» Росії довелося втратити більше двох років, щоб додуматися до того, щоб піти в наступ на Меджліс кримських татар. Меджліс (араб. – рада) – це відповідник Думі в Росії, Хуралу в Монголії, Сейму в Польщі, Сенату в США і так далі. Зовсім недарма в Україні 15 березня почесно згадували кримського татарина Решама Аметова, який, по суті, першим одноосібно виступив проти окупації Криму. Третього березня 2014 року він вийшов з дому з наміром у військоматі записатися до лав добровольців. Пізніше зясувалося, що він брав участь у мирному протесті проти окупації Криму російськими військами, звідки троє невідомих з так званих «загонів самооборони Криму» повели його у невідомому напрямку. 15 березня Аметова було знайдено мертвим у селищі Землянічне Білогірського району. На тілі чоловіка були численні ознаки катування, голову було обвязано скотчем, а поруч лежали наручники. Встановити вбивць, зрозуміло не вдалося. 18 березня Решата Аметова поховали на міському кладовищі Симфирополя, де зібралося близько 2 тисяч чоловік з різних міст Криму. Цей вчинок, протест проти дій РФ згадувався у виступі  Президента України 18 вересня 2014 року на засіданні Конгресу Сполучених Штатів Америки. За два роки банда Путіна переконалася, що кримських татар їй не подолати, не підкорити своїм людиноненависницьким планам. Зрозуміло, що Дума Росії, яка не вміє мислити, підтримає кремлівського карлика. Адже імперські пориви не знають кордонів, жадоба крадіжки чужих територій засліплює очі, засмічує мозок. Чого варта ідея Жириновського перекрити Дніпро! А легше і дешевше  повернути Волгу в Азовське море, як було колись, якщо вірити вченим і дослідникам.

            Та не в одному напрямку виступає Московія на окупованій землі. Взялися за те, що виселяють колишніх військових з житла, яке їм надала Україна. Мало того, що вони вже покарані небом за те, що порушили присягу Україні, їх буквально виставляють на вулицю з їхніх квартир. У звязку з будівництвом нових житлових будинків, територія, на якій знаходиться будівля в Севастопольській КЕЧ Морська, підлягає очищенню. Тому житло, в якому туляться 53 людини, з яких 22 дитини, забирають, начебто на законних підставах.

Севастополь – це взагалі надзвичайно цікаве явище в історії, напевно, всього людства. Задуманий Катериною ІІ, як «місто слави», він став символом безславя. У рік 200-річчя воззєднання України з Росією, був зданий військам Туреччини, Англії і Франції у Кримській війні 1853-1856 років. Ініціатором збройних сутичок була Росія. Тоді ескадра П. Нахімова злочинно знищила у Синопській битві турецький флот. Напала в ночі брандерами (кораблі без команди, начинені вибухівкою) на деревяні кораблі противника. Але тепер до сьогодні існує Англійська набережна в Балаклаві, що є основною базою Чорноморського флоту Росії. Бо сам Севастополь це пастка для кораблів, його будував і керував спорудженням генералісімус О. Суворов, який заслужив своє звання за придушення повстання під керівництвом Омеляна Пугачова. Що він розумів у морських справах? Не міг навіть взяти порт Ізмаїл без допомоги українських козаків.

Від генералісімуса Суворова, генералісімуса Сталіна до генералісімуса Путіна – один крок. Заважає Меджліс, який ніколи ні за яких обставин не дасть згоди на такий вчинок. Отже, треба ліквідувати раду кримських татар. А потім, можливо, і сам народ, який бореться за право існування в умовах наглої окупації його батьківщини.

Як свідчить історія, навіть прах колишніх диктаторів викидають з мавзолеїв. Дай Бог!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Росія,Меджлис,Україна,Крим,Кримські татари
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.