Ірпінь: ремонтуємо дороги замість пустослів'я про реформи!

03 лютого 2016, 17:15
Власник сторінки
голова політичної партії «Нові обличчя»
0
53
Ірпінь: ремонтуємо дороги замість пустослів я про реформи!

Після сходження снігу в Україні знову заговорили про дороги. Ми ж ніколи не випускали їх з поля зору. Серйозно взялися за дороги у 2015 році, і сьогодні це питання залишається в числі пріоритетних.

Фактично за півроку в Ірпені зроблено стільки доріг, скільки не було зроблено протягом останніх десяти років. Ми відремонтували і проклали понад 90 000 кв. метрів доріг і тротуарів. Побудували стратегічно важливу дорогу з Ірпеня до Стоянки. Зробили капітальний ремонт 13 вулиць (74 Стрілецької дивізії, Щаслива, Воїнів-Інтернаціоналістів, Михайлівська, Мінеральна, Полтавська, Стельмаха, Мечнікова, Франка, Донецька, Ново-Оскольська, Ленінградська, Чехова) і поточний ремонт понад 30-ти вулиць. Відремонтували 13 тротуарних зон і на 8-ми вулицях зробили  зливову каналізацію (Ленінградська, Стельмаха, Надсонова, Садова, Воїнів-Інтернаціоналістів, Дачна, Сім’ї Сосніних, капітана Зайцева). 

Цього року плануємо заасфальтувати ще близько 15 вулиць і зробити близько 15 тротуарних зон. Пріоритет буде надано тим вулицям, якими рухається громадський транспорт. Почнемо з вул. Надсонова, бо по ній проходить велика кількість місцевих маршрутів. 

Минулого року ми вперше встановили у місті зупинки громадського транспорту і почали займатися регулюванням дорожнього руху.  Ще рік тому в Ірпені не було жодного світлофорного обєкта. Сьогодні їх пять. Цього року буде встановлено ще чотири.  

Ще одним із ключових завдань цього року є зменшення транспортного навантаження на центр міста. Так сталося історично, що головною транспортною артерією Ірпеня є вул. Соборна. Після відкриття нової дороги Ірпінь -  Київ більшість водіїв, у тому числі ворзельських і бучанських, користуються нею, аби скоротити шлях до столиці. Частину транспортного потоку плануємо спрямувати на Університетську і зробити її головною транспортною магістраллю Ірпеня на виїзд на кільце водоканалу. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.