Ірпінь забезпечує житлом лікарів та медперсонал

28 січня 2016, 17:44
Власник сторінки
голова політичної партії «Нові обличчя»
0
87
Ірпінь забезпечує житлом лікарів та медперсонал

22 грудня в мікрорайоні Романівка в Ірпені ми урочисто відкрили гуртожиток для працівників центральної міської лікарні і вручили ключі від перших 9-ти кімнат.

Серед новеселів – лікарі та медичні сестри,  люди різного віку і з різними життєвими історіями. Одна молода сім’я переїхала  із зони АТО і має намір залишитися в Ірпені.

Практику надання соціального житла  працівникам бюджетної сфери ми відродили минулого року. Перші 14 кімнат  у новобудовах вручили молодим вчителям. Тоді ж пообіцяли найближим часом потурбуватися і про медичних працівників.

Погляд зупинили на недобудованому об’єкті.  Перший поверх  був збудуваний і заселений ще у 1989 році, другий – почали у 2007-ому, але так і не добудували. За півроку ми утеплили приміщення, замінили вікна та комунікації (електрику, каналізацію), встановили нові газові котли, капітально відремонтували 20 кімнат, 2 кухні, санвузли, встановили окремі лічильники для води та електроенергії. Всі роботи виконали за рахунок бюджету розвитку міста.

Цей гуртожиток – лише початок. Цього року будемо проектувати 200 квартир для медичних працівників.  Бо чудово розуміємо, що без цього не можна досягти нашої головної мети – перетворити Ірпінь на місто здоров’я.  Адже  комфортні умови праці, які ми активно створюємо в місті, ніякі затишні стіни та новітня техніка  в медичних установах самі по собі не дадуть бажаного результату. Для якісних медичних послуг необхідні хороші фахівці. А про них треба турбуватися. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Ирпень,приірпіння
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.