«Інвалід АТО» пограбував церкви Львова

12 січня 2016, 12:17
Власник сторінки
0
172
«Інвалід АТО» пограбував церкви Львова

“Інвалід АТО” та псевдоволонтер ошукали майже 30 церковних громад на Львівщині

У дуже тяжкі години для України, з падінням економіки, збільшенням поганого рівня життя і війною на Донбасі, зросло число шахраїв. Ці зловмисники не дрімають і в першу чергу користуються відкритими серцями українців, які готові допомагати всім тим, хто не здатний прожити без  своїх співвітчизників.

 У зв'язку з війною на Донбасі з'явилося дуже багато волонтерів, які допомагали бійцям у зоні АТО і мирним жителям на Донбасі, які потребували гуманітарної допомоги. І на тлі справжніх волонтерів працювали звичайні шахраї.

 Одні з таких недобросовісних людей, можна навіть сказати злочинців, під виглядом волонтера і пораненого бійця із зони АТО, зібрали близько 40 тисяч гривень. З підробленими документами, вони ходили по церквах і просили священиків збирати милостиню на допомогу інваліду другої групи, який за документами став інвалідом в зоні АТО, а насправді він ніколи не брав участь у війні на Донбасі.

 Свої злочини вони скоювали у Львівській області, багато священиків перевіряли інформацію, але документи були дуже добре підроблені і не викликали ніяких підозр.

 На жаль, такіх випадків дуже багато, і схоже ще довго зловмисники будуть користуватися ситуацією в країні, щоб набити свої кишені за допомогою простих людей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.