До Туреччини за десять тисяч акційних яєць

02 грудня 2015, 15:04
Власник сторінки
0
200
До Туреччини за десять тисяч акційних яєць

Тури до Туреччини, завдяки санкціям Росії, стали дешевше на 30-50%. Тепер беремо усіх родичів та вирушаємо!

 Добрі новини, друзі! Путівки у Туреччину подешевшають на 30-50%. Тепер усі пенсіонерки стрімголов кинуться скупляти путівки. Що вже казати про тих, хто заробляє! Думаю, що черги за путівками через декілька днів будуть просто тисячні! Не усі ще про це знають - так що не будемо втрачати час. Поки можна ще купити без проблем. А через тиждень буде надто піздно! Ви вже здогадалися,що я жартую...


Найдешевийший 
тур на 3 дні, коштує 140 євро плюс 200 євро на літак. З  На наші гроші це 9180 грн. Звичайно, це замало, але дуже дешево - яких небудь 8,5 мінімальних пенсії, або 6,7 мінімальних зарплатні. Як це співвідноситься з нашим життям? Яка нам різниця скільки коштуватиме тур - дев'ять пенсій, або чотири? Що це змінює? Люди їдуть у відпустку в Одесу та у Карпати. Пенсіонери відпочивають вдома. І так буде ще дуже довго. Найближчим часом українці відпочиватимуть на Україні і треба сказати, що в нас чудова природа та дуже красива країна!

В людей зараз зовсім інші проблеми - люди скаженіють - вони готові 
битися за дешеві яйця. Яка вже там Туреччина? Учора подорожчав хліб, зростають податки. А нормально заробляють тільки податкові служби, прокурори та депутати. Про Президента та міністрів - мовчу. Половина - олігархи. Ось вони спокійно можуть собі їхати у Туреччину, а чесні люди будуть відпочивати на огороді. Ну нам можуть підняти пенсію на 100 гривень. Я усе одно радію, але це буде лише на пару-трійку буханців хліба та на пару-трійку літрів молока.

Кличко казав, що 
соціальний хліб дорожчати не буде, але він подорожчав. Кличко, мабуть забув, щось зробити, щоб цього не сталося, як він забув присягнути народові з трибуни після виборів. Йому ж не треба виживати на тисячу гривень за місяць! Він непогано заробляє. Його офіційна зарплантя 8900 на місяць. Може й небагато, але він каже, що працює бескоштовно. Звісно, для податкової - в нього трохи інша інформація. Там є і зарплатня, і вражаючи грощі, які він заробляє у Німеччині - півтора мільйони гривень. І це тільки офіційно!

В аниткорупційній прокуратурі середня зарплатня - 30 тис. гривень. Більша, ніж в мера! Виходить такий робітник у п'ятнадцять разів краще для держави, ніж робітник на заводі. А скільки вони там ще заробляють крім окладу - страшно, навіть, уявити. Голова нацполіції заробляє 40 тис. грн, оперуповноваженний, що ризикує життям - 2 тис та 700 грн.. Так що до Туреччини може поїхати тільки людина, яка має таку бандитську посаду. Але я думаю, що туди краще не їхати.

                                                                                           Бабка Іванка ЖЖ

Бійка за яйця:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: туры,пенсии,санкции России против Турции
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.