ЦІНИ НА КОМУНАЛКУ. ЧИ ПОТРАПЛЯТЬ ЗА ГРАТИ ПОРОШЕНКО ТА ЯЦЕНЮК?

24 листопада 2015, 14:44
Власник сторінки
0
226

Чи обґрунтовані в нас ціни на тепло та інші комунальні послуги? Давайте розберемося...


Є така організація - НКРЕП. Фактично це дитинка нашого президента Порошенка. Вона встановлює ціни на комунальні послуги. Максим гольдарб має конкретні факти, що НКРЕКП - був створений незаконно. Виявляється, що ціни на газ та електрику - необгрунтовані!  Тобто цінову політику НКРЕКП стосовно газу було вже скасовано у суді, але Кабмін Яценюка знов прийняв таку ж цінову політику. Кажуть, що він камікадзе!


Відповідні скарги наші юристи вже направили у Європейський суд. Суть - влада заважає проводити законні рішення, щодо цін на комунальні послуги. Жодний депутат не схотів приймати участь у таких ініціативах. Ніхто з них не підписав конституційне звернення до українського суду. Шкода... Я одразу ж пригадую Парасюка - я думала, що він дуже сміливий депутат :) Є там ще такий хлопець - Ляшко. Дуже він за народ "вболіває". Є там ще різноманітні козаки, учасники АТО, "Свобода", "правий сектор"... Ні? Не хочуть? Шкода. Дуже шкода.


Між іншим, випливає ще один цікавий нюанс: ТЕЦ отримують газ за ціною 2900грн.! Це призначається для населення, але є ще ціна для релігійних організацій (4900), є ціна для підприємств (8900), але ті ціни ніхто не контролює.  Можна брати за ціною 2900, а продавати підприємствам значно дорожче - от де корупція. Ці гроші розкрадаються і це гроші, які лежать під ногами в нас з вами, але ми їх не беремо - бо не можемо. І ми через цих злодіїв страждаємо. Бо чим більше вони крадуть, тим менше грошей у бюджеті та пенсійному фонді.

Чим усе це закінчиться - не знаю. І ніхто не знає, але за законом виходить, що Порошенко та Яценюк можуть рано чи пізно потрапити за грати. В нашій країні вже більш, ніж достатньо, випадків, коли політиків судять за сумнівними справами - а тут довести їх провину буде дуже просто. Так що почекаємо.


<
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: газ,Яценюк,Тепло,Порошенко,комунальні послуги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.