Crown Agents – грузино-британська колонізація України

20 листопада 2015, 14:55
Власник сторінки
0
159

Сначала лекарства, потом таможня. Неужели Украина скоро будет принадлежать Британии?

Митниці Західної України будуть передавати під контроль британської компанії "Crown Agents". Про це повідомляють ЗМІ, про це каже Яценюк. Така ініціатива повинна побороти корупцію, та подолати контрабанду. Таким чином Україна повинна зберегти купу грошей. Навчитися працювати в британських колег.

Але виявляється, що це просто відмивання грошей і більш нічого. По-перше Ця компанія займається восновному консультаціями - навряд чи вони будуть працювати на місцях та серйозно займатися кадрами. По-друге ніхто ще не чув про успіхи цієї організації. Вони де тільки не працюють - у самих проблемних країнах - у Косово, в Албанії, в численних країнах Африки. Тільки не у благополучних країнах.


Співпраця України з  
"Crown Agents" вже відбувається в плані закупівлі ліків. Невже в Україні нема лікарів та фармацевтів, які можуть кваліфіковано виконувати цю роботу? Звісно вони є, але чомусь нова влада хоче максимально передати Україну іноземцям. Доречі - документ про співробітництво з цією організацією підписав грузинський міністр України - Квіташвілі. 


От і виходить така дивна ситуація, що іноземці вирішують, з якими ще іноземцями і як повинна працювати Україна. За фактом це просто колонізація України, яка нову майданну владу, схоже, влаштовує. Бо їх влаштовують будь-які схеми розкрадання коштів. Тільки тепер в контрабандистів трохи заберуть грошів, а в працівників центрального апарата їх буде більше. Цікаво, що експерти 
оцінюють ініціативу дуже скептично.



 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.