Мафія Коломойського довела Дніпропетровськ до ручки

16 листопада 2015, 14:29
Власник сторінки
0
529
Мафія Коломойського довела Дніпропетровськ до ручки
Філатов

Дивні вибори у Дніпропетровську.

Зараз рахують бюлетені на виборах. Дивна ситуація у Дніпропетровську. Про інші міста, наприклад, пишуть хто реально перемагає, а про Дніпропетровськ - що за інформацією екзитполів перемагає негідник Філатов. І жодного слова про реальні підрахунки. Мафія Коломойського володіє великою кількістю ЗМІ - тому вони можуть собі дозволити провести велику компанію з дезінформації. Також ходять чутки, що Філатов зкупає виборчу комісію з метою повного переформатування.

Філатов, навпаки, каже що Вілкул зірве вибори, бо в нього, Філатова, неабиякиа перевага. Це каже людина, яка у першому турі зазнала поразки. Звідки в нього у цьому турі повинна узятись "велика перевага" - невідомо. Але відомо, що цю людину за його екстремістські погляди називають "вешать будем потом". Це є цитата його висловлювання. Тому за нього й не хочуть голосувати.

Ясно що реально перемагає Вілкул, але якщо їм не вдасться вплинути на результати - можна закидати людей бреливою інформацією, а потім спробувати вибори ці не визнавати - сказати "як це так? Перемагав Філатов перемагав, а тут раптом Вілкул отримав більший процент? Ми не згодні. Це фальсифікація." Так саме спробував зробити й Саакашвілі. Але в Одесі люди усе надто добре розуміють. Грузину там не вірять. Тому й не вийшло.

Звісно можна робити політику в країні, коли в тебе декілька каналів та агенств. Забруднювати людям голови, як хочеш. Але дніпропетровці надто добре вже знають, що таке Коломойський та його банда. Це місто, в якому загинула найбільша кількість людей в АТО. У Дніпропетровську Корбан з Коломойським влаштували страшну тиранію після перемоги "майдану". Створили числені нацистські батальони. Усіма правдами, а частіше неправдами придушили протестний рух. Захоплювали підприємства.

Нещодавно виявилося, що у Дніпропетровському слідчому ізоляторі б'ють людей, ламають їм кістки. Катують, як тільки хочуть. І це не випадково. Це звичка силових структур у Дніпрі до до повної безкарності та кривавим методам роботи. Але зараз є надія на зміни, й на те що цих негідників усе ж таки пересаджають. Хоча після того, як Корбана відпустили додому - надія на це надто слабка.

Монтян про Коломойського та його беспринципність:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: МВД,коррупция,Днепропетровск,Коломойский,местные выборы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.