Місяць кримської "блокади". Що спільного між ПС та Саакашвілі??

08 листопада 2015, 11:31
Власник сторінки
0
746
Місяць кримської  блокади . Що спільного між ПС та Саакашвілі??

Немного о блокаде Крыма. Как украинские продукты попадают на полуостров

Так звана кримська блокада триває вже більше ніж місяць. Пропаганда деяких ЗМІ просто вражає. Нам постійно розповідають про героїзм купки радикалів з "ПС" та Меджліса. Про героїзм хлопців, які там стоять - у том у ж Чонгарі та не пускають фури з продуктами харчування. Мало хто згадує про те що ці дії є абсолютно незаконними.

 

І фактично ними повинна займатися поліція. Але закон не діє проти незаконних озброєнних формувань. Вони можуть зупинити будь-кого на кордоні, перевірити документи, вимусити відкрити багажник - і ви нічого їм не зробите. Якщо ви дуже їм не сподобаєтеся, вони можуть зіпсувати дороге авто нецензурними написами. Що ще вони можуть зробити, я не хочу, навіть, про це думати. Але виявляється, що продукти усеж-таки у Крим потрапляють! Але про це - пізніше.

 

Люди вірять, що вони роблять щось корисне, відмовляючись від продажу своєї продукції у Крим. Думають, що це патріотично не годувати народ, який наша влада офіційно називає своїм. Таким чином ми готові віддати свої ринки збуту російським компаніям - це дуже патріотично. Але у людей в голові така каша! Вони не можуть визначитися у своєму ставленні до жителів Криму.

 

Телевізор - дуже небезпечна штука. Він так останнім часом забруднив людям мозок, що вони можуть назвати жителів півострову ворогами, а через пів хвилини сказати, що це добрі сусіди. Дивіться друге відео. Але мені більше подобається другий варіант відповіді.

 

Але, якщо трохи покопатися у питанні про "блокаду", стає очевидним, що ця "блокада" - просто клоунада. "ПС" та татари, які налаштовані проти свого народу просто шибають гроші на кордоні. Товари йдуть, але бандформування на цьому забезпечують себе. Товарів, звісно, везуть значно менше - і це допомога конкурентам. А хто конкурент? Ну наприклад Саакашвілі.

 

Міхеїл Саакашвілі контролює усю одеську митницю. І це не секрет. Бо Юлія Марушевська - не є незалежноє фігурою. Основний поток тепер Йде з Одеси. Думаю, що грузинська мафія теж платить "Правому Секторові" за "Блокаду". Бо на одне судно можна загрузити чимало продуктів. Кораблі йдуть з Одеси у Миколаїв, а у нейтральних водах змінюють маршрут і вирушають на Севастополь. І тут вже заробляються величезні кошти! І за цим стоїть Саакашвілі.

 

Сусіди, або вороги? Усе переплуталося у голові наших громадян.



В Криму вистачає українських продуктів у тому числі там є "Наша Ряба", наприклад.


Бандити залякують населення на кордоні з Кримом


Активістам нема чим зайнятися:


Бандформування "Ловлять сепаратистів":


Як потрапляють українські продукти в Крим:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Саакашвили,Крым,блокирование,правый сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.