Куди цілимо? "Якщо влучу у школу - навіщо мені це знати..."

05 листопада 2015, 13:52
Власник сторінки
0
178

Военные не хотят знать, куда стреляют


Менше знаєш - краще спиш. Наші артилерісти не хочуть знати, куди вони стріляють. Не хочуть знати - бо здогадуються, що це усе повна срака. Що ніяких терористів там нема. Здогадуються, що нема там і російський військ, нема злочинників, а є такі ж громадяни України, як і вони самі. Що армія Донбасу не буде обстрілювати свої домівки - бо це божевілля!

Але таким чином вони знімають з себе відповідальність за військові злочини. Хоча це - ілюзія. Бо перед Богом вони все одно відповідатимуть!
Той, хто стріляє - відповідає перед вищім законом за життя людей. Така недозріла поведінка нагадує страуса, який сховав голову у пісок. Сховав та стріляє... Таке ж дивне ставлення демонструють бійці інших підрозділів. Ось вчора прямо в центрі міста (у Миколаєві) пролетів БТР на червоне світло і розчавив машину. Жінка - водій у лікарні.

Звичайно, що більше відповідальности на тих військових злочинниках, які знаходять ці координати, які надають команди вбивати мирних громадян у центрі міста. От хто буде покараний ще страшніше. Бо роблять жахливі речі - брешуть, розпалюють конфлікт та вбивають українців. Але відношення простих вояк - дуже дивує. Як можна бути такими дурними? Такими байдужими й тупими?

Навіщо ти живеш на цьому світі? Щоб не знати, що ти робиш? А потім кажуть "терористи", "сепаратисти", "вбивці", "злочинники"... Виходить це вони про себе кажуть. Але за такою ж помилкою, вони своїм словом влучили не туди - помилилися. А помилилися, бо не хотіли знати, що є що. Не задавали собі питання навіщо Господь дав їм життя?

Люди не думають про своє призначення, про Бога, про діло, яким треба займатися, не думають, що залишать після себе. Люди втрачають свою душу. Втрачають сенс життя! І це дуже боляче... Це може закінчиться дуже жахливо. Так жахливо, що ми, навіть, не можемо собі це уявити.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: трагедии,военнослужащие,ВСУ,Перемирие на Донбассе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.