Українці годуватимуть іноземну армію

04 листопада 2015, 13:27
Власник сторінки
0
166
Українці годуватимуть іноземну армію

Президент разрешил иностранцам служить в ВСУ.

Історичний момент - президент дозволив іноземцям та особам без громадянства служити у збройних силах України. В Україні й так служили іноземці. У нацгвардію кого тільки не набирали. А зараз на Донбасі знов неспокійно - і тут Порошенко підписує відповідний закон. Також прес-служба президента повідомляє, що буде спрощена процедура надання українського громадянства іноземцям, які хочуть служити. Такі прохання він обіцяє розглядати негайно! 


Що це означає для України? Це дуже погана новина. Таким чином ЗСУ перетворюються на іноземні легіони.  Бо мобілізація повністю провалена. Це означає що на нашій теріторії будуть панувати іноземці, які тут будуть робити, що захочуть, але за наші гроші. Для нас пенсіонерів це означає майже повну неможливість вижити. Пенсії залишаються на місці практично, зарплати залишаються на місці. Тарифи зростають.

Зате тепер Україна буде за державний рахунок забезпечувати африканців, поляків, голандців,естонців та інших дармоїдів, а вони будуть за рахунок постійного підвищення тарифів, за рахунок чесних українців, перетворювати країну на руїну. Ми будемо бідувати, щоб західні інструктори отримували смачний український борщ із котлетою та непогану зарплатню!

Оригинал

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Тарифы ЖКХ,НАТО,НАТО-Украина,Порошенко,ЗСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.