"Ми любимо Ляшка" під кабміном

31 жовтня 2015, 15:05
Власник сторінки
0
180

Тарифный майдан - от Кабмина до Рады

Тарифний майдан триває та, навіть, розростається. Хтось вкладає у цей проект гроші. Хтось хоче зкинути Порошенка та Яценюна. Яценюка б зкинула і я без жодних сумнівів. Але давайте розберемося. Хто ці люди?


Деякі з них кажуть, що вони "люблять Ляшка". Я не знаю, як можна любити Ляшка. Що це за чоловіки? Чим вони цікавляться? Тож партія Ляшка, безумовно, це організувала. Багато кажуть про участь Тимошенко. Цілком імовірно, що там її гроші теж є. Поки що у проект не дуже багато грошей вкладають, але можуть і посилити фінансування.



Останнім часом РПЛ, "Правий Сектор", "Свобода" та "Укроп" 
виступають єдиним фронтом.

http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2015/10/20/7085532/

 Цілком імовірно, що Юля з Коломойським теж може домовитися. Хто з них радикальніше - ніхто не знає. Юля хоче стати прем'єром. Коломойський - зберегти та збільшити свої капітали. Фактично усі ці сили - це зрадники, які брали участь у попередньому перевороті.

Ясно, що така зміна влади, ситуацію поліпшити не взмозі. Це очевидно. Це вони й привели до влади Турчінова, Яценюка та Порошенка. Жодних надій, що цього разу вони зроблять краще - нема й бути не може. Це не очевидно тільки дурню. І ось зараз вони вийшли захопити владу для Юлі та Коломойського. Нічого нового у цьому феномені - нема.



Але є нове у позиції президента. Він молодець - він вирішив використати ситуацію на свою користь і теж влаштував тарифний майдан у Маріїнському парку. І теж проти тарифів. І у той час, як тарифний майдан 
розростається до Верховної Ради, Порошенко робить свій майдан неподалік.


 І цікаво, що фактично проти Яценюка, який не має жодної підтримки в українців:



Це вже традиційно так склалося, що нашого президента підтримують діти:

Але скажу для підсумку: якщо президент людина безпринципна, люди, які роблять новий майдан - ще гірше. Завжди після державних переворотів та революцій, таких людей репресують. Вони потрапляють у в'язниці, їх розстрілюють. І це звичайна світова практика, бо з такими державу не збудуєш. Порошенко хоч за щось відповідає. Ці ж люди не звикли відповідати взагалі. Це повний хаос - Ляшко, Юля, "ПС"...

Хоча, Яценюка, безумовно, треба звільнити, а може й справу завести.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Тарифы ЖКХ,майдан,Порошенко,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.