Молодь з України, Молдови, Грузії та Білорусі моделюватиме в Тернополі майбутнє

19 жовтня 2015, 15:26
Власник сторінки
0
126
Молодь з України, Молдови, Грузії та Білорусі моделюватиме в Тернополі майбутнє

Громадські діячі з країн Східного партнерства - України, Білорусі, Молдови та Грузії з 28 жовтня по 1 листопада зберуться у Тернополі на освітню сесію.

    Захід стане логічним продовженням Форуму «Майстерня майбутнього» та першої сесії, які відбулись у Києві. У столиці України молодь мала можливість поспілкуватись з політиками і експертами на теми міжнародної співпраці, неформальної освіти, енергозбереження та впливу молоді на прийняття рішень владою.

    В Тернополі 40 учасників проекту створять міжнародні проекти, які спільно в майбутньому спробують реалізувати. За словами організаторів метою проекту є ініціювання міжкультурного діалогу молодими представниками громадських організацій країн Східного партнерства. Завдяки реалізації проекту учасники прагнуть створити майданчик для міжрегіонального обміну думками та ідеями, поширити напрацювання шляхом створення міжрегіональної мережі активної молоді.

    Кращі 10 учасників проекту відвідають Німеччину з ознайомчим візитом.

    

    Рада німців України разом з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH реалізовує міжнародний молодіжний проект «Створюємо майбутнє – зміцнюємо довіру: молодіжна співпраця у країнах Східного партнерства». За замовленням Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина проект підтримує талановиту молодь з країн Східного партнерства та сприяє міжнародному взаєморозумінню на цівільно-суспільному рівні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: форум,Тернопіль,німецька молодь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.