Нововолинські шахтарі шахти «Бужанська» вступили в "Захист праці"

05 вересня 2015, 01:09
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
36

Всеукраїнська незалежна профспілка "Захист праці" являється вельми помітною та авторитетною українською профспілкою.

Зареєстрована 9 грудня 2013 року Міністерством юстиції України як всеукраїнська профспілка. Член світової профспілкової федерації UNI. На середину 2015 року склад профспілки досягнув 5000 членів.

ВНПС "Захист праці", згідно статуту, має територіальний (міжгалузевий) статус, тобто активно створює свої первинні осередки у будь-якій галузі промисловості України незалежно від їх форми власності, державних та комунальних закладах. Профспілка "Захист праці" на середину 2015 року, насамперед, охоплює своїм впливом працівників вугільної галузі України, працівників великої індустрії, працівників торгівельних мереж, працівників комунального сектору тощо. Зокрема осередки профспілки створені у таких відомих на усю країну підприємствах та закладах як - дніпропетровський завод "Південмаш", всеукраїнська торгівельна мережа гіпермаркетів "Метро Кеш енд Кері", Київський зоопарк, Шишакський молокозавод, Новокаховський завод ЖБІ, комунальні ринки м. Києва - Володимирський та Житній тощо.

Починаючи з 21 серпня 2015 року до цього переліку додалась шахта «Бужанська», оскільки волинські шахтарі на даний момент розчаровані в усіх існуючих профспілках. Саме на ВНПС «Захист праці» вони покладають надії на успішне майбутнє їх шахтарської діяльності та постійний соціальний захист.

За словами голови ВНПС "Захист праці" Олега Верника дана профспілкова організація серед інших профспілок виділяється своєю активною та наступальною позицією щодо захисту трудових та соціальних прав найманих працівників. Ніколи ВНПС "Захист праці" не йде на зговір з роботодавцями та не зраджує інтереси своїх членів, ніколи не дає роботодавцю дозволу на звільнення свого профспілкового активу. Формування перших потужних профспілкових осередків "Захисту праці" на Волині дає надію на розгортання справжньої профспілкової дії у нас на Волині.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: профспілки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.