Сепаратизм в Україні не має майбутнього!

01 вересня 2015, 18:21
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
210

всіх сепаратистів чекає покарання – це прокляття предків та кримінальне переслідування.

Російська пропагандистська машина використовує ЗМІ, мережу Інтернет, друковану літературу для спотворення української історії. Українців переконують, що «Київську Русь» необхідно називати «Дніпровською Руссю», а українські державні інституції існували так мало часу, що розглядати їх в загальносвітовому історичному вимірі не має сенсу. Окремо, російська пропаганда намагається обґрунтувати відсутність прав українців на землі Донбасу та Криму. 

Вся ця брехня та бруд виливається на голови телеглядачів та користувачів Інтернету. Українців підсвідомо підводять до думки відмовитись від боротьби, в першу чергу зі зброєю в руках, за відновлення територіальної цілісності України, змиритись із втратою Донбасу і Криму та провести федералізацію країни (novorosinform.org, respublika_lv, youtube.com/watch?v=xtUQ_5yCE0Y).

Вважаю за необхідне щоб кожен громадянин України відновив свої знання з історії нашої держави: створення Київської Русі, Гетьманшину, причини Руїни, Центральна Рада тощо. Наведу кілька аргументів проти російської пропаганди і доведу, що Крим є українським, а на територією Донбасу першими володіли українці, а не росіяни.    

Ієгуда Галеві (1075-1141 р.р. н.е.) в книзі «Кузарі» описує прийняття володарем хазар іудейського віровчення у 8 столітті н.е. Таким чином виникає Хазарський Каганат (від слова «каган» - священик, в даному випадку правитель). Хазари до того часу займали територію сучасного Поволжя, Ставропілля, Кубані, Приазовя та Криму. В кінці 10 ст. н.е. Каганат був завойований батьком князя Володимира – Святославом Ігоровичем і став територією Київського князівства. Мати князя Володимира на імя Малка була хазаркою знатного роду. На івриті її ім’я означає – «цариця». В древності такі імена не давали простому люду. Тому версія російських істориків про народження князя Володимира нібито рабинею-ключницею не відповідає істині. Крім того, князь Київський навряд чи б став одружуватись на рибині, для людей його рівня шлюб був актом придбання союзників.

Таким чином, князь Святослав одружився на хазарський принцесі на ім’я Малка, розраховуючи в майбутньому посадити на Хазарський трон сина від цього шлюбу. Внаслідок цього західні землі Каганату відійшли б до Київського князівства, як придане нареченій, ще до війни між Каганатом і Київським князівством. Однак, зміни у політичній ситуації призвели до війни і розгрому Каганату. Такі випадки були непоодинокі. Зокрема, відомий з «Слова о полку Ігореве» князь Ігор воював з рідним дядьком по материнській лінії.

Це все справи минулого, але вони мають вплив на сьогодення. Історію неможливо переписати її можна тільки спотворити, тому всім, хто поширює ідеї створення «Новоросії» слід пам’ятати, що землі Півдня і Сходу України – історично називались Хазарією. З 10 ст. н.е. ці землі увійшли до складу Київського князівства, яке зараз носить назву Україна.

            Немає сумніву, що Росія, захопивши споконвічні українські землі, грубо порушила норми міжнародного права - Крим та Донбас історично їй не належать. Україна поверне захоплені агресором землі, тому що правда на нашому боці. Крім того, федералізації зашкодить народу України, незважаючи на культурні, історичні та ментальні відмінності унітарний устрій країни закріплений в Конституції і сприяє консолідації народу. Особливий статус окремих регіонів, зокрема, Донбасу та Галичини послабить країну та розв’яже руки сепаратистам.   

             Пересічні українці, які попали під вплив російської пропаганди повинні знайти в собі сили і визнати, що несвідомо стали носіями брехні, що збереження територіальної цілісності є законним прагненням минулих і прийдешніх поколінь. В протилежному випадку всіх сепаратистів чекає покарання – це прокляття предків та кримінальне переслідування.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: сепаратизм,Кремль,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.