Україна запрошує на молодіжний проект «Створюємо майбутнє – зміцнюємо довіру»

18 серпня 2015, 17:39
Власник сторінки
0
113
Україна запрошує на молодіжний проект  «Створюємо майбутнє – зміцнюємо довіру»

Міжнародний молодіжний проект «Створюємо майбутнє – зміцнюємо довіру: молодіжна співпраця у країнах Східного партнерства».

       Рада німців України разом з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH реалізовує міжнародний молодіжний проект «Створюємо майбутнє – зміцнюємо довіру: молодіжна співпраця у країнах Східного партнерства». За замовленням Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина проект підтримує талановиту молодь з країн Східного партнерства та сприяє міжнародному взаєморозумінню на цівільно-суспільному рівні.

    Метою проекту є ініціювання міжкультурного діалогу молодими представниками громадських організацій країн Східного партнерства: України, Білорусі, Молдови, Грузії та Німеччини. Створення майданчика для міжрегіонального обміну думками, ідеями та підтримки кращих талантів. Мультиплікація напрацювань шляхом створення міжрегіональної мережі активної молоді.

    В рамках проекту передбачені наступні заходи:

1.    Форум «Майстерня майбутнього» – дводенний захід в столиці України за участі активної молоді з 4-х країн Східного партнерства, провідних політиків, журналістів та громадських діячів. Протягом заходу учасники напрацюють спільний план дій оформлений резолюцією.

2.    Два освітніх воркшопа, які дадуть можливість 30 учасникам Форуму  «Майстерня майбутнього» - переможцям конкурсного відбору, поглибити свої знання з проектного менеджменту, лобіювання, лідерства та комунікації.

3.    Міжкультурний конкурс творів німецькою мовою.

4.    Виступ німецькомовного молодіжного аматорського театру з Чернівців.

Найкращі учасники Форуму та переможці міжкультурного конкурсу творів приймуть участь в освітній поїздці у Німеччину.

Детальна інформація на сайті з 21 серпня: www. youthcooperation.org

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: конкурс,форум
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.