Українці майте совість - шануйте Героїв!

11 серпня 2015, 11:30
Власник сторінки
Громадський діяч, підприємець, еколог.
0
97

Першому символу пам'яті майданівцям та добровальцям бути!

Останні роки ненька-Україна зазнає великих як територіальних, так і людських втрат. Багато молодих хлопців й чоловіків, які були чиїмись синами, чоловіками та батьками, відстоюючи гідність та волю нашої держави, полягли на українських землях, за Україну! І думка про те, що ніхто, крім родин загиблих, не пам'ятає героїв, пробуджує гнів та зневагу до  української громади. Влада, теж не краще, яка годує народ обіцянками про захист та підтримку сімей  вояків і бійців АТО, які не повернулися після війни з агресором. Нова політична еліта  не може виконати навіть найпростішого - покарати катів режиму та вшанувати пам'ять загиблих на майдані. Кожен день ми  чули промови очильників влади у змі , « ЩО РОЗРОБЛЯЛОСЯ » чимало концепцій Небесної Сотні, реконстррукції Європейської площіБудинку Профспілок чи створити «іменне» місце  вічної пам'яті майданівцям. Але в кінцевому результаті  лише піар та обіцянки. Натомість, ми ніколи не вірили в ці байки і рухались за старим принципом, що якщо хочеш зробити добре - роби сам!

Розроблений  довгостроковий проект Української Військової Організація "СПАС-23"включає в себе низку заходів для вшанування пам'яті загиблих воїнів. Перші заходи починаються вже цього  тижня (11.-20.08.2015 року),  на якому однодумці будуть реалізовувати програму спільної роботи німецьких та українських солдатів на воєнних похованнях. Одним з найяскравіших днів є 19 серпня, де на Аскольдовій могилі буде встановлений перший символ пам'яті майданівцям та добровальцям на честь одного з найвідважніших борців за незалежність України. Фрако - Марку Грегорі Паславському,  УКРАЇНЦЮ, який народився в  Сполучених Штатів Америки. Хочу підкреслити, що тільки українці ( а не хохли) в будь-якому куточку світуготові відстоювати гідність нашої держави, та громадяни інших країн і континентів, які точно знають і розуміють, що таке нація, національна держава.

Як заведено в літературі, живописі чи ще будь-яких культурних або суспільних сферах життя, саме образ однієї визначної особи уособлює період розгортання подій чи цілу епоху. Кожен герой Небесної Сотні заслуговує на почесний  іменний монумент, але влада цього не робить. Тому Українська війскова організація  СПАС-23 разом з фондом « Марка Грегорі Паславського» встановлює символ пам'яті одному з почесних воїнів Євромайдану - невідомому герою, але безмежно відважному й сміливому воєнові, який поклав життя за рідну державу

Встановлення першого символу пам'яті майданівцям та добровольцям об'єднано з подією упорядкуванням могил німецьких вояків Другої світової війни. Бо, якщо ми хочемо, щоб поважали українській народ, його цінності  і його героїв, громада має навчитися розуміти і поважати  горе сусіда іншого  народу, їхні цінності і їхніх героїв. 

Український народ потребує повернення до своєї ментальністі, традицій, звичаїв, почуття єдності й повагу один до одного, як це було колись. Головною метою  упорядкування є привернення уваги громадськості, спонукати її  шанобливо ставитися до гідності народних героїв. Ми в жодному разі не маємо права забувати всіх наших хлопців та дівчат, наших героїв, які покладали своє життя за нашу свободу і незалежністьГерої минулих століть, що боролися в умовах тоталітаризму, герої, які борються за це зараз - мають шануватися завжди. Адже саме вони весь час вірили і досі вірять, що на українській землі зросте самостійна і щаслива нація.

Закликаємо всіх небайдужих долучитися до заходів й висловити свою шану справжнім чоловікам - безсмертним воїнам України.

Вічна пам'ять Вам Герої! Україна понад усе! Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: УВО,Небесная сотня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.