Німецька молодь України обрала нове керівництво

22 червня 2015, 12:47
Власник сторінки
0
426
Німецька молодь України обрала нове керівництво

У суботу, 20 червня у Львові пройшла чергова звітно-виборча конференція Всеукраїнського об’єднання “Німецька молодь в Україні”.

    Молодь німецького походження з усіх куточків України зібралась, щоб підбити підсумки трьохрічної роботи, обрати нове керівництво організації та обговорити стратегічні напрямки розвитку до 2018 року.
    Розпочав конференцію з вітального слова керівник Ради німців України Володимир Лейсле. “Важливо, що організація не стоїть на місці, вона постійно рухається вперед та оновлюється. Бажаю нам плідної роботи та натхнення ” – зазначив п. Лейсле.
    Прозвітували про роботу організації члени правління. Керівник об’єднання Олег Фінгер, який певний час проживає у Німеччині, через Skype розповів про основні проекти та заходи реалізовані німецькою молоддю.
    Обрати новим керівником Всеукраїнського об’єднання “Німецька молодь в Україні” було запропоновано Діану Ліберт. До цього, Діана очолювала одну з найбільших регіональних німецьких молодіжних організацій України “Німецька молодь”, м. Львів. Презентуючи власну програму, пані Ліберт зробила акцент на важливості регіональної роботи та активності місцевих осередків. Також, пріоритетними напрямками будуть міжнародні проекти, німецька мова, робота з донорськими організаціями та створення позитивного іміджу організації.
    Учасники конференції обрали новим керівником організації Діану Ліберт, а членами правління Володимира Лейсле, Максима Черкашина, Тибор Ольгу та Швидкову Дарину.
    Також, було прийнято рішення розпочати розробку стратегії розвитку організації до 2018 року. У зв’язку зі зміною українського законодавства, створена робоча група з напрацювань пропозицій, щодо зміни до основного документу організації. Зазначені напрацювання та пропозиції будуть презентовані на Форумі німецької молоді, який пройде у серпні-вересні 2015р.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: німецька молодь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.