Зустрінемося 1-го липня 2015 р. в Києві

21 червня 2015, 09:40
Власник сторінки
дослідник
0
144

Міжнародний “Форум на підтримку української мови “Нас об’єднає мова”

Шановні читачі! До мене прийшло запрошення з проханням переслати.
Ознайомтеся з ним, будь ласка.
Запрошуємо до участі у Міжнародному "Форумі на підтримку української мови “Нас об’єднає мова” Форум відбудеться 1-го липня 2015 р. в Києві в Холі чемпіонів бізнес-центру НСК “Олімпійський” за адресою: вул. Велика Васильківська, 55 (зупинка метро “Олімпійська”, колишня станція “Республіканський стадіон”). Початок рівно о 10:00 (реєстрація з 8-ої ранку до 10:00). 
До участі у Форумі запрошуються активісти, науковці, урядовці, громадські діячі, представники ЗМІ з усіх регіонів України та усі кого цікавить і турбує питання повноцінного відродження української мови. 
Мета Форуму: голосно заявити усьому українському суспільстві, що настав час повністю відновити і відродити українську мову, навколо якої повинні об’єднуватись усі громадяни України у цей складний для нашої держави час. 
Реєструватись для участі у Форумі можна заповнивши і відправивши анкету, яку можна відкрити тут: АНКЕТА. 
https://docs.google.com/forms/d/1uxZuhF9X5lt3slS_H76sF3dHgrhvdtNq0R943A7v60M/viewform
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: українська мова,НСК Олимпийский,Київ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.