Друзі, долучайтеся до необхідних для громади акцій

15 червня 2015, 12:31
Власник сторінки
депутат Вінницької обласної ради
0
20

У Вінниці командою ГО «Гармонія» започаткована чудова ініціатива по облаштуванню дитячого інклюзивного майданчика у Парку Дружби народів. В організації вже зробили багато корисного для цієї мети: знайшли партнерів, кошти на матеріали. Але дуже потрібна ваша допомога.

У Вінниці командою ГО «Гармонія» започаткована чудова ініціатива по облаштуванню дитячого інклюзивного майданчика у Парку Дружби народів.

В організації вже зробили багато корисного для цієї мети: знайшли партнерів, кошти на матеріали. Але дуже потрібна ваша допомога.

Пропоную всім долучитись до цієї доброї справи.

Всю необхідну інформацію щодо облаштування дитячого інклюзивного майданчика можна знайти на сторінках ГО «Рада Вінниччини» та ГО «Гармонія».

Я впевнена, що спільні зусилля у цій добрій справі принесуть гарний результат. Адже до цього проекту можуть долучитися всі бажаючі. Є багато людей, які не мають коштів, але хочуть і можуть допомогти, наприклад, розмалювати гойдалки та тренажери, допомогти матеріалами.

Крім облаштування дитячого інклюзивного майданчика у Парку Дружби народів, у Вінниці впроваджується ще одна благодійна ініціатива.

ВГО «Ніхто крім нас» на кінець червня набирає хлопчиків віком від 14 до 16 років в військово-патріотичний табір «Ніхто крім нас».

Таборування буде проходити в Київській області на базі одного із спецпідрозділів - терміном на 10 діб. Це безкоштовно.

З дітьми займатимуться інструктори організації з військово-патріотичного виховання.

В першу чергу набираються хлопчики з багатодітних сімей, з інтернатів, діти-сироти та з сімей загиблих в АТО бійців.

Необхідно подати наступні документи:

1. Заява від батьків опікунів на ім’я голови ВГО Ковальова О.І. про зарахування дитини в табір.

2. Медична довідка про задовільний стан здоров’я дитини.

Додаткова інформація по тел.: 097-070-05-10

Долучайтесь! Не будьте байдужі!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: парк,суспільство,Патріотизм,Людмила Станіславенко,благодійність,Вінниця,діти війни,виховання,багатодітна родина,грошові кошти,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.