З’їзд громадських об’єднань України – 05 червня 2015 року

03 червня 2015, 22:56
Власник сторінки
дослідник
0
72

Об’єднання зусиль, інтелекту, професіоналізму членів громадських об’єднань і спілок

Громадські організації є наймасовішими об'єднаннями ініціативних людей з активною громадською позицією, були і залишаються послідовними і носіями захисниками інтелектуальних світоглядних, культурних, морально- етичних,  ментальних загальнолюдських цінностей  українського народу, його споконвічних звичаїв, традицій, державотворчих процесів. Вони є виразниками настроїв і прагнень простого народу.

Розпорошеність та бюрократичні перепони у роботі  громадських організацій унеможливлюють їхній вплив на суспільно-політичне життя України, гальмують процеси державотворення та управлінський контроль. Це давало змогу владі узурпувати конституційне право народу бути носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні.

Мета заходу: об’єднання зусиль, інтелекту, професіоналізму членів громадських об’єднань і спілок для участі у всіх сферах управління, державотворення, реформування та розбудови української держави; для збереження територіальної цілісності країни та її захисту від зовнішніх і внутрішніх ворогів; для відродження духовності, самобутньої культури українського народу, його правдивої історії; для всебічного розвитку освіти і науки; для проведення системних змін політичного та економічного управління, утвердження цілісної системи народовладдя, захисту конституційних прав українського народу, створення умов для функціонування громадських організацій України.

Завдання З’їзду:

вироблення спільної програми дій громадськості;

започаткування системної роботи з обміну досвідом становлення місцевих громад, захисту їх прав та реалізації взятих на себе обов'язків;

обговорення вимог до членства в спілку громадських об’єднань.

В процесі роботи з’їзду працюватимуть експертні групи з мови, освіти, культурології, науки та технології, економіки, інформації, медицини та екології, політології та права, громадянського суспільства. Важливо показати світові і самим собі тисячолітнє українське коріння, давню історію та сьогодення, самодостатність і звитяжність, масштаби історичних випробувань, які випали на долю етносів і нації, своє місце в світі та відчути що нарешті ми разом згуртовані і будемо робити спільну справу з відродження української держави, її могутності, обороноздатності, високого рівня інтелекту і авторитету в світі.

Прес-служба: ogo_ukraine@ukr.net – організаційний комітет З’їзду; м. т. 093-554-32-45, 096-318-12-26, 066-756-59-98; вул. Антоновича, 3Б, м. Київ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Конституция,реформа,громада,Київ,громадський діяч
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.