У Житомирі судять "Самурая"

01 червня 2015, 21:32
Власник сторінки
0
127

25 травня 2015 року у Богунському районному суді м. Житомира відбулось попереднє слухання кримінальної справи по обвинуваченню у зберіганні зброї Олега Литвина.

25 травня 2015 року у Богунському районному суді м. Житомира відбулось попереднє слухання кримінальної справи по обвинуваченню у зберіганні зброї Олега Литвина, більш відомого у кримінальних колах як  «Самурай».

Самурай стверджує, що гранату, знайдену під час обшуку, йому підкинули міліціонери. На бойовій гранаті, яка під час вилучення була загорнута у хустинку,  відсутні відбитки його пальців. Стосовно незаконних, на його думку, дій міліціонерів, Олег Литвин звертався із скаргами до Генеральної прокуратури України, але жодної відповіді не отримав, а самі скарги чомусь потрапили на розгляд до прокурора, який підтримує звинувачення у суді.

Богунський районний суд подовжив утримання "Самурая" під вартою ще на два місяці. Наступне слухання справи призначене на 8 червня 2015 р.

Інформація для ЗМІ: контактний телефон дружини Олега Литвина Алли 063-211-06-04


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: криминал,Житомир,МВС
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.