Про збочене українське правосуддя

24 травня 2015, 14:30
Власник сторінки
3
196
Про збочене українське правосуддя

19 травня в Тернополі сталось так зване затримання заступника міського голови за те, що той наче брав хабар. Брав чи не брав має довести суд. До його рішення це лише здогадки, роздуми і маніпуляції.

Збочене правосуддя з боку влади

Для влади PR став важливішим за верховенство права. Правоохоронці дозволяють собі виламувати двері кабінетів, проводити там певний час а вже після того приводити понятих для обшуку. Міністри та їх радники дозволяють називати українців злодіями навіть до того, поки це доведено у суді. Наразі діє принцип – в кого битка той правий. Страшно, що ця битка в правоохоронців та політиків.

Збочене уявлення про правосуддя в українців


В Україні корупція живе своїм життям, а кожен її мешканець своїм. Корупція вона у владі, в міліції, судах, але мене особисто не стосується. Або я сам для себе виключення. В лікарні я віддячу за довідку, в університеті за пропущені пари, а чиновнику за надане приміщення чи землю, але ні, я не корупціонер, корупціонери – вони. Варто вже усвідомити, що корупціонери це ті, хто дає і бере хабар. І досить нити про те, що всі хабарники – якщо вам натякають на хабар – НЕГАЙНО повідомляйте міліцію чи СБУ. Бо говорити то одне, а спробувати вирішити - кардинально інше.
І ще. Ми не сприймаємо за корупціонерів підприємців, які не сплачують податки, журналістів, які по трудовій книжці є безробітними, громадських діячів, які офіційно ніде не працюють але за щось живуть. Ці особи також нас обкрадають, не сплачуючи податки.

Поки в Україні Феміда буде зрячою, звертаючи увагу на гроші, статус та політичну доцільність – не бачити нам об’єктивного правосуддя.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: корупція,Тернопіль,правосуддя,Камінський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.