Так тримати, «Гармонія»!

17 квітня 2015, 14:18
Власник сторінки
депутат Вінницької обласної ради
0
41

Хочу привітати своїх друзів і колег з Вінницької громадської організації «Гармонія» з важливою подією і досягненням в житті цієї організації.

 Хочу привітати  своїх друзів і колег з Вінницької громадської організації «Гармонія» з важливою подією і досягненням в житті цієї організації.

 Нещодавно Британська Рада в Україні і вінницька «Гармонія» стали партнерами в рамках проекту «Активні громадяни».

 Вінницька громадська організація «Гармонія» є однією з активних організацій в Україні, яка взяла участь у конкурсі й отримала право на партнерство з Британською радою.

Тепер організація має дипломованих фасилітаторів, які володіють знаннями й майстерно передають їх бажаючим громадянам.

 ГО «Гармонія» знають багато людей у Вінниці і за її межами. Організація прагне змінити навколишнє середовище, зробити умови щоб люди з різними соціальними можливостями, станом здоров’я, соціальними та іншими статусами мали можливість мирно й ефективно взаємодіяти з іншими за для сталого розвитку своїх громад.

 У цьому зацікавленні всі ми. Ми маємо не відвертатися одне від одного, а співпрацювати, допомагати вирішувати різноманітні життєві та соціальні проблеми. В цьому й полягає головна філософія існування ГО «Гармонія». І цю філософію підтримують всі прогресивні громадські організації і я особисто.

 Тому хочу побажати «Гармонії» ще більших досягнень. А всім нам жити в мирі, злагоді і в гармонії з собою і світом. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: гармония,суспільство,народ,Великобритания,партнерство,Україна,Людмила Станіславенко,громадяни,громадська організація,Станіславенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.