Міжнародна миротворча місія - шанс для миру в Україні

12 березня 2015, 13:34
Власник сторінки
депутат Вінницької обласної ради
0
17

Президент України Петро Порошенко та Прем’єр-міністр Швеції Стефан Льовен під час зустрічі в Києві обговорили питання введення в Україну миротворчої місії під мандатом Організації Об’єднаних Націй.

Президент України Петро Порошенко та Прем’єр-міністр Швеції Стефан Льовен під час зустрічі в Києві обговорили питання введення в Україну миротворчої місії під мандатом Організації Об’єднаних Націй.

Міжнародна миротворча місія дозволить домогтися деескалації ситуації та забезпечити сталий мир. Миротворчі операції продемонстрували свою ефективність раніше, треба, щоб після скоординованих заходів Ради Безпеки ООН ухвалив відповідне рішення.

Миротворці потрібні, щоб не було незаконних іноземних військ в Україні та для закриття кордону між Україною та Росією. Ми розраховуємо на участь усіх дружніх нам націй у миротворчій місії.

Швеція підтримала ініціативу розгортання миротворчої місії. У випадку прийняття такого рішення Радою Безпеки ООН оборонне відомство Швеції розгляне можливості свого внеску в місію.

Україна чітко дотримується Мінських домовленостей, однак інша сторона систематично порушує режим припинення вогню та продовжує утримувати заручників. Українських заручників використовують в брутальній формі на принизливих роботах, що повністю не відповідає жодним гуманітарним принципам.

Всі ми сподіваємося, що миротворча місія змінить ситуацію на краще, і в Україні запанує мир.

 


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ООН,люди,суспільство,народ,Україна,Президент України,Людмила Станіславенко,держава,миротворці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.