Генпрокуратура клеїть дурня

25 лютого 2015, 21:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
562

У випадку з Єфремовим Генпрокуратура клеїть дурня. Вони пред'являють йому звинувачення, які не мають судової перспективи


Хто посадить Єфремова за голосування законів "16 січня", якщо згідно Конституції України депутат не несе відповідальності за свої голосування?! Який суд посадить Єфремова за його виступи в парламенті, коли Конституція так само передбачає імунітет від переслідування за висловлювання?!

Єфремова треба і можна давно було посадити за підтримку та фінансування сепаратистів на Луганщині. У Генпрокуратурі та СБУ є маса доказів і свідчень, зокрема, колишнього мера міста Стаханова Борисова, колишнього нардепа Ландика про те, що Єфремов керував організацією захоплення приміщення Луганської РДА в березні 2014 року, організовував та фінансував сепаратистський референдум у травні, мітинги сепаратистів у області тощо. Разом із Єфремовим на лаві підсудних мала б бути вся луганська банда, яка розв'язала і фінансувала війну в області - Тихонов, Голенко, Кравченко, Медяник, Струк, Горохов, Кунченко. Однак більшість із цієї антиукраїнської наволочі вільно себе почувають у Києві і лише чекають, щоб повернутися до влади на хвилі невдоволення людей. А для суспільства у річницю Революції гідності влада розігрує видовища.

Чого точно доб'ється Генпрокурор своїми вигаданими справами, так це того, що у вересні у парламенті депутати не проголосують за скасування недоторканості, бо у кожного перед очима буде приклад Єфремова.



Олег Ляшко,
Народний депутат Украіни,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Генпрокуратура,СБУ,Луганщина,Радикальна партія,Олег Ляшко,Єфремов,в'язниця,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.