Українці довели, що, об’єднавшись, можуть спільно боротися проти ворога

28 жовтня 2014, 12:23
Власник сторінки
депутат Вінницької обласної ради
0
69

Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначаємо пам’ятну дату – 70 річницю звільнення України від німецько-фашистських загарбників.

Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначаємо пам’ятну дату – 70 річницю звільнення України від німецько-фашистських загарбників.

У цей день, перш за все, хочеться привітати ветеранів, на долю яких випало тяжке випробування війною.

Шана і доземний уклін вам, дорогі визволителі. Ми віддаємо данину поваги і вдячності живим і полеглим у кривавих боях за героїзм і воїнську доблесть. Наші серця крізь роки і покоління бережуть глибоку вдячність за вашу велику Перемогу. Ви повернули хід історії так, що сьогодні ми маємо змогу будувати власну державу. І саме Ви є взірцем для молодого покоління воїнів, яким, на жаль, також довелося відчути, що таке війна.

Мирне небо, яке колись було над нашою країною, знову затягнули чорні хмари горя та відчаю. Сусідня країна-агресор, переслідуючи свої імперські інтереси,  не лише розпалила ворожнечу між громадянами України,  а й вторглася на територію нашої держави, спричинивши справжню криваву війну.

Хіба могли ми уявити, що представники братнього народу, предки яких пліч-о-пліч з нашими дідами і прадідами, боронили Батьківщину від німецько-фашистських загарбників, зможуть розв’язати війну проти своїх же побратимів? Хіба могли ми уявити, що люди, яким добряче «промила мізки» російська пропаганда, самі стануть заручниками своїх прагнень і дій, що брат піде на брата, сусід на сусіда? Що людям, яким пощастило залишитися в живих, доведеться покидати рідні домівки та тікати подалі від розрухи та безкінечної стрілянини?

За рідну землю, її незалежність та територіальну цілісність у цій страшній війні продовжують гинути найкращі сини своєї Батьківщини.

Я щиро сподіваюся, що скоро весь цей жах припиниться, що ми зможемо перемогти ворога, відродити Україну. Що над нашою державою знову буде мирне небо, і що колись ми з року у рік теж святкуватимемо річниці нашої великої Перемоги над агресором – перемоги  справедливості, високого патріотизму і незламного духу над ганебним прагненням загарбників зазіхнути на нашу територію та підкорити нашу волю.

Українці вже довели, що, об’єднавшись, можуть спільно боротися проти ворога. Кожен допомагає чим може, аби наблизити той день, коли ця війна залишиться у минулому. Наші безстрашні бійці, справжні патріоти, не шкодуючи життя, готові до останнього захищати Україну, наші волонтери та всі небайдужі люди продовжують підтримувати українську армію продуктами, одягом, ліками,  збирають гроші на необхідне обладнання.

Все, що відбулося останнім часом в нашій державі – назавжди змінило нас, нашу свідомість і світогляд. Всі пережиті події назавжди залишаться у наших серцях, як вічне нагадування про те, що потрібно бути готовими до всього, про те, що нам варто покладатися лише на власні сили, що наша доля – в наших руках.

Слава Україні! Слава нашим героям! Низький їм уклін….

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Батьківщина,Україна,Людмила Станіславенко,держава,агресія,визволення,світогляд,День Перемоги,Друга світова,Вороги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.