Покарати винних у порушенні прав людини - обов’язок перед всіма українцями

29 вересня 2014, 16:39
Власник сторінки
депутат Вінницької обласної ради
0
23

На окупованому Донбасі продовжують відбуватися страшні речі. Зникають люди, за найскромнішими оцінками - десятки тисяч. Когось вбивають, когось викрадають та піддають фізичним і психологічним тортура

 На окупованому Донбасі продовжують відбуватися страшні речі. Зникають люди, за найскромнішими оцінками - десятки тисяч. Когось вбивають, когось викрадають та піддають  фізичним і психологічним тортурам.

Процвітає чорна транпсплантологія, примусова проституція, рабство. А ті, які нібито виїхали в Росію, не виходять на зв'язок. Точно не відомо, скільки людей досі залишаються у неволі…

На жаль, вирватися з цього пекла вкрай важко. Бойовики відкривають вогонь навіть по мирних людях, які з білими прапорами проходять через гуманітарний коридор.

Страшно усвідомлювати, що все це коїться саме у нашій державі, що цей кошмар є не ілюзією чи жахливим сном, а сумною реальністю сьогодення.

Це новий геноцид проти  українського народу, покликаний знищити не лише самосвідомість українців, а й їх самих.

Ми не повинні допустити такого кривавого сценарію.

Незаконні озброєні угруповання на Донбасі, які діють за підтримки Російської Федерації, повинні нарешті понести відповідальність за порушення прав людини і зростання жертв серед мирного населення! Вони повинні постати перед міжнародним трибуналом.

Правосуддя має взяти верх над безкарністю і вседозволеністю. Це обов’язок перед всіма тими, хто у недалекому минулому страждав і загинув в Україні, і, як не прикро це визнавати, і далі продовжує страждати …

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.