Керівник міліції Житомирщини потрапив під слідство

22 серпня 2014, 00:15
Власник сторінки
0
171

20 серпня 2014 року новопризначенний в.о. начальника УМВС України в Житомирській області Юрій Крошко знову потрапив під слідство !

20 серпня 2014 року новопризначенний в.о. начальника УМВС України в Житомирській області Юрій Крошко знову потрапив під слідство ! Слідчий суддя Корольовського районного суду м. Житомира Бондарчук В.В. скасував постанову старшого слідчого прокуратури Житомирської області Кравчука М.П. про закриття кримінального провадження №42013060020000064 відносно обставин КАТУВАННЯ міліціонерами Юрієм Крошко і Віктором Костиком громадянина Анатолія Круковського. Це вже п`ятий раз суд відміняє незаконні «відмовні» прокурорські постанови і зобов`язує обласну прокуратуру провести всебічне розслідування цієї справи.

Але прокуратурі закон не писаний. Та й місцеві патріоти навіть ШИНИ ПАЛИЛИ  за Юрія Крошка !


Пане Генеральний прокурор України Віталій Ярема !

Будь ласка, не доручайте контролювати розслідування кримінальної справи проти Юрія Крошка Вашому підлеглому Анатолію Чумаченку, котрого житомиряни нещодавно насилу вигнали з прокуратури Житомирської області і якого Ви пригріли на своїх грудях у Генеральній прокуратурі України !

Пане міністр МВС України Арсен Аваков !

Поздоровляю Вас з керівником міліції Житомирщини, проти якого відкрито кримінальне провадження за підозрою у скоєнні злочину ! Ваш заступник лише позавчора, 18.08.2014р., перебуваючи у Житомирі, узгодив з місцевою братією кандидатуру Юрія Крошка на цю посаду ! Вітаю Вас з черговим керівним висуванцем попереднього режиму Януковича — Пшонки — Захарченка !



ДЖЕРЕЛО: http://svoboda.zhitomir.ua/novosti/17015.html
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Житомир,Аваков,Ярема
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.