Жахлива доля 72-ї механізованої бригади під Ізварино

21 липня 2014, 12:20
Власник сторінки
журналист Review News | www.facebook.com/avgusew
0
1019
Жахлива доля 72-ї механізованої бригади під Ізварино
Знищений український БТР терористами

В Іварино загинуло бульше 200 чоловік із Білоцерківської частини

Російські військові та терористи котрі перебувають на території України методично обстрілюють українські війська із систем "Град" та мінометів.

Так 17 липня терористами було взято в щільне кільце в Луганські області біля Росії 72-у моторизовану бригаду із Білої Церкви. 

Убитих солдат уже більше 200 чоловік, таку інформацію мені вдалося дізнатися від бійця 4-роти цієї бригади. Підтримки ані з повітря ані з тилу армійцям не надходило. Немає навіть питної води, хлопець розповідає, що були навіть такі дні коли не було чого їсти і їм доводилось шукати ягоди та щавель.

Наразі до Білої Церкви за офіційною інформацією прибуло 84 труни із загиблими солдатами, хоча ті ж такі військові повідомляють про біль жахливі подробиці. Загинуло більше 200 чоловік, тіла та фрагменти тіл повертали назад в мішках та ящиках від боєприпасів. 

Йде відкрита війна яку розв’язала нам Росія, а саме Путін... далі буде.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.